Ett år eldre

Så har det gått noen dager til. Desember har en tendens til å gå fort, merkelig når det er en vintermåned.
Jen har blitt ett år eldre på disse dagene, fra å være to år har hun nå blitt tre år 🎈🎁
Jeg har hørt flere sagt at bayerne blir roligere når de blir tre år, så jeg har sett fram til denne dagen 😄 Jen har blitt en god del roligere, men mangler enda mye på hva vi kan si er en rolig hund. Men hun er en hund, en ung hund, og en del av livligheten kan vi vel «takke» oss selv for også.. 🙄 Men hun skal være tre år et helt år, så det er håp enda 😄
På en annen side er jeg faktisk veldig glad i denne livligheten hennes noen ganger, spesielt de periodene hun er dårlig. Når hun bare ligger/står der og er elendig, så kunne jeg gitt mye for litt hopp og sprett.

Vi hadde en fin tur i skogen en ettermiddag denne uken. Tiden gikk fra oss, og plutselig var det blitt bra mørkt. Flaks vi var i skogen, siden jeg ikke hadde med hverken vest eller lykt.

Mens det var lyst20191212_144704 (2)

 

Hagen blir brukt til både lufting, og lek. Egentlig mest lek for tiden, og løping.. Tror ikke vi har hatt hund som er så glad i å løpe som det Jen er. Mest morsomt er det når hun kan løpe mot oss, eller rettere sagt forbi oss 😂
Vanligvis har vi med de lilla ringene ute, men i dag ble det med en «pipeball» også. Jeg sa til Tore etterpå at vi aldri kan ha noe lite kjæledyr som piper..

DSC08414 (2)

DSC08447 (2)

 

 

 

 

2 kommentarer om “Ett år eldre

 1. Gratulerer med dagen til vakreste Jen! ❤
  Den eneste pipeleka jeg har tolerert at Nairo har leka med, er den store kong-tennisballen han fikk av dere. Den har dessverre forsvunnet, antagelig ligger den blant en haug med esker under kjellertrappa. Men alle andre pipeleker blir han så intens med at jeg holder på å bli gal.

  Liker

  1. Takk ❤
   Jen har bare den ballen, og den får hun ikke leke med inne, da leker hun for voldsomt. Andre leker slik som «kosedyr» med lyd kan hun ikke ha. Hun går for å finne «pipingen», og river leken helt istykker.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..