Borte vekk

De fleste kjenner vel til den ene sokken som blir borte, og hvor irriterende det kan være. Jeg har gitt opp, samler sammen en og annen gang, og kaster de som ikke er par. Skulle vært en app for ensomme sokker, kanskje det kunne blitt noen spennende par etterhvert 🧦
Det jeg irriterer meg mer over, er de strikkepinnene som jeg mangler. Skulle begynne å strikke på en erme i går kveld, og fant da fram etuiet med strikkepinner. Det ble ikke så enkelt å finne det jeg trengte. Etter å ha strikket i mange år, så burde jeg ha en fin samling strikkepinner/strømpepinner. Jeg måtte faktisk kjøpe ett sett med strikkepinner i dag, for å kunne ha samme størrelse på tykkelsen som på rundpinnene jeg har  brukt.

De strømpepinnene jeg har 20191211_174124 (2)

Jeg lurer på hva jeg har strikket med de strikkepinnene som er «litt» bøyd 🤔😂

Så er det de jeg ikke har..

20191211_174142 (2)

Å mangle en strikkepinne kan jo være slik som skjer.. men to,  eller fire!? Hvor i all verden blir det av strikkepinnene 😮 Sammen med sokkene?
Jeg kan forresten forstå at det kan se litt rart ut med så mange helt ensomme strikkepinner, men jeg lover, de har alle vært en del av en familie på fem, her hos meg 😄

 

Fra det ene, til noe helt annet 😃
I dag starter 3, 2, 1 Go Kort fortalt står det for 3 uker, 2 cacher, 1 souvenir. Kan lese mer inne på linken. Vi startet med et event på kroa etter jobb i dag, veldig god mat 😃

Snapchat-1977027116

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..