For mye overskudd

Av en eller flere grunner har jeg litt mye energi og overskudd for tiden, det kjennes helt merkelig ut 🤔😄
Våren, sommeren og høsten var ikke så bra, har knapt nok har vært på jobb siden tidlig sommer. Først var det «migrenespetakkelet», og når jeg trodde det begynte å komme seg, så ble det noe annet.
Jeg begynte på jobb igjen nå mandag, så har jobbet bare fire dager, men det føles veldig bra 👍
Går på en måneds kortisonkur, og er nesten så jeg tror den kan ha noe med energien å gjøre. Har ikke hørt om at kortison er «oppkvikkende», har heller ikke tenkt å sjekke, med tanke på å lese om alt av negative bivirkninger.. Tenker jeg finner ut av det når jeg er ferdig med kortisonkuren.
Vi stilte klokken forrige helg, men det pleier ikke gjøre at jeg får så mye energi, og ikke trenger søvn. Nå sover jeg maks 5 timer, da er jeg helt uthvilt, og kan bare glemme å sove lenger. Ikke kan jeg stå opp klokken 4 heller synes jeg, så prøver å drøye det til klokken 5..


 

I morgen er 1. november. Det er ikke hvitt ute, ingen frost, eller snø. Vi slipper vel ikke unna inn i neste uke, men med tanke på hvordan det har vært, så har det vært fantastisk høstvær i år.
Jeg er litt i fredagsmodus i dag, på en torsdag 🙄 Men da blir helgen egentlig bare bedre, og lenger 😄

Tror disse to har startet på helgen allerede 🤔

20191031_182929 (2)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..