FTF og elgokse

I ettermiddag fant vi plutselig ut at vi skulle ta en liten kjøretur. Det resulterte i en FTF (First To Find). Det er nesten 3 uker siden cachen ble publisert, så hadde ikke helt tro på at det ikke var noen signatur i loggboken, men det var det ikke 😀
Det ble til og med en FTF gave 😃

20191028_164409 (2)

På turen møtte vi på en elg, med et utrolig flott gevir. Et av de flotteste jeg har sett her, vi rakk ikke å telle så mye, men det var en flott storokse. Den sto dessverre i «feil» felt  🙄

Jeg har vært så tilfreds med fitbit (versa) smartklokken min, til i dag.. Det kom en oppdatering på den i morges, og etterpå var alt helt nytt, og mye som ikke fungerer.. Det er jo bare til jeg kommer inn i det igjen, håper jeg. Men var litt enklere når jeg visste hvor alt var på den, og hvordan det fungerte. Nå må jeg lete, og enda så sliter jeg. Forhåpentligvis kommer det en liten oppdatering til, som retter opp det som feilet. Og om en mnd har jeg glemt bort hvordan den var før oppdateringen 😄

20191028_201439 (2)

 

2 kommentarer om “FTF og elgokse

 1. Grattis med FTF! Alltid moro, ekstra moro når det er så lenge siden publisering, det hadde aldri skjedd her nede så sant det ikke var en supervanskelig mystery.
  Oppdateringer er noe drit. Jeg er så lei Samsung nå at jeg holder på å spy. Jeg er helt avhengig av kalenderen til både avtaler og huskelapper, men nå bestemmer den helt selv om den skal varsle meg eller ikke. Blæh.

  Liker

  1. Takk 😀 Det er nok ikke så vanlig her heller, med en «vanlig» cache, men desto mer morsomt ja 😀
   Virker som det er lett for at det skjer noe feil, eller rart.. når det er oppdateringer. Så da må det til ny oppdatering, osv.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..