Strikking

I dag kom boken jeg bestilte tidligere i uken. Har sett på en genser en stund, hadde så lyst til å strikke den, men så slo jeg det fra meg igjen. Bilde av den har dukket opp her og der, og jeg har sett litt mer på den.. men ikke klart å bestemme meg om jeg skulle «orke» å strikke den. Det er litt mye mønster på den, men er noe med den som jeg liker veldig godt. Fargene er fine, liker godt sammensetningen. Men så dukket en helt annen fargesammensetning opp, og da, da bestilte jeg boken. Ser ut som det er mange som strikker denne genseren nå, men innen jeg får begynt, for ikke å snakke om blir ferdig, så er det sikkert kommet mange andre populære gensere 😀
Boken ser slik ut (og er genseren på forsiden her jeg skal strikke)

20191101_174641 (2)

Deler av mønsteret er med tre tråder, men det er ikke vanskeligere enn at det tar litt lenger tid, tror jeg.. Kan jo ha andre litt enklere ting å strikke på imellom, om jeg går litt lei.

Det som er litt morsomt er at genseren jeg driver å strikke nå, også er i den boken. Den genseren har jeg strikket på en stund.. men nå begynner den å nærme seg ferdig.

20191101_175259 (2)

 

 

 

2 kommentarer om “Strikking

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..