Ut på tur, fjell og foss

Da er det september, og vi startet måneden med å gå en fin tur. Hadde fått en «need maintenance» på nr 85 i powertrailen, så passet bra med en tur opp til den.
Det blåste litt når vi kom over skogen

Vi skremte opp en elgku med kalv, like ved nr 74.. Det vil si like ved skogkanten mot toppen. Et par ender ved et vann, og til slutt tok Jen ut 3 ryper, allsidig hund dette her.
Vi brukte ca 2 1/2 time opp og ned, gikk forbausende lett både opp og ned i dag.
Jen rullet seg både i fjellbjørk, og mose

20190901_121056 (747x1024)

 

Vi har hatt besøk i helgen også, som ble med på cachetur i går 😀

20190831_120817 (724x1024)

20190831_114338 (747x1024)

20190831_114450 (747x1024)

Endelig ferdig med en cache om dagen, det ligg ikke for meg å drive med det kjenner jeg. Men vi avsluttet med tre på samme dag, var en fin tur oppover Styggedalsfossen. Hadde vi ventet noen dager så kunne det blitt tre ensomme, men vi var 16 dager for tidlig ute. Greit å plukke med seg av de cachene som ikke er vintersikre, denne årstiden.

Litt etter vi startet turen i går så spurte jeg om noen hadde med penn, men det var det ingen som hadde. Jeg gikk tilbake til bilen etter, og på vei tilbake til de andre kom en flokk med kyr.. De hadde lyst på selskap så det ut som, og jeg tenkte at de to andre som sto att med hundene sikkert ikke kom til å være så glade over å se meg med en flokk kyr på slep.. Så jeg snudde meg å «snakket» til de.. heldigvis forsto de hva jeg mente, så de forsvant oppover skogen en annen vei.
Det var DNF på alle cachene vi skulle til oppdaget jeg, så jeg var litt spent når vi kom til første cachen. Den ble funnet på 2 minutter, veldig enkel. Nr to gikk jeg rett forbi, den var det Tore som fant (han hadde funnet den før også…) Tredje bommet jeg på også, siden jeg ble opptatt av hva andre hadde skrevet i en logg, så plutselig ropte Th «den er her». Så da ble det funn på alle tre, noe som gjorde turen veldig bra 😀

 

 

2 kommentarer om “Ut på tur, fjell og foss

 1. Nr 85, er det på den toppen jeg vil gå til? Husker ikke hva den heter, og tenker det er lettere å spørre deg enn å gå inn og se på kartet selv :p
  Åh, så dere klarte streak week? Jeg prøvde aldri engang. Kjente at jeg ennå ikke helt har ristet av meg jobben med å fylle datomatrisen.

  Liker

  1. Jepp, opp til masta. er helt fantastisk helt oppe på toppen der.
   Ja vi gjorde det 😀 Men det var nok mest takket være Tore, jeg glemte det et par dager. Og heldigvis hadde vi denne gangen noen som var nærme også, hvis ikke hadde jeg ikke klart det denne uken.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..