Høstvær

Har fulgt med på saken med de hundene som har blitt syke, og dødd. Det er helt forferdelig, håper virkelig de finnet ut hva det er, og kan sette en stopp for det. Vi bor heldigvis ikke så sentralt til, men på den andre side, så skal man ikke føle seg for trygg uansett, så lenge man ikke vet hva og hvordan. Så det er greit å følge litt ekstra med på hunden sin, uansett hvor man bor.

Vi har gått ukens første tur i dag, har vært litt å gjøre, pluss at formen har vært litt opp og ned. Men vi hadde så flott en helg, så det veier opp en del. Pluss at det snart er helg, igjen! Så da blir det ekstra tid til turer og slik.

Det har vært ymse vær denne uken, fra kuldegrader til høljende regn. Og med litt sol imellom, så er det altså helt vanlig høstvær 😀

2 kommentarer om “Høstvær

 1. Jeg vil ikke påstå at vi bor veldig utsatt til, vi heller. Ikke har Nairo kontakt med andre hunder, og det er ikke mange som går langs veien her hos oss (og det er jakt for tiden, så vi er lite i skogen). Men jeg er oppriktig redd allikevel. Leste akkurat i lokalavisa at det ene veterinærkontoret har hatt et tilfelle for 4 uker siden hvor symptomene kan ligne på det som foregår nå om dagen, men de vet ikke om det er samme problem. Den hunden er heldigvis frisk i dag. Men jeg får litt noia, altså. Og håper inderlig at det ikke tar mange dagene før de finner ut hva det er og forhåpentligvis derfor kan gjøre noe med det.

  Liker

  1. Er jo så skremmende at det kan gå så fort, og når de ikke vet hva det kommer av heller.
   Har også lest om forskjellige hunder som har hatt lignende symptomer tidligere i sommer. Håper de finner ut av det før helgen.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..