Sommer igjen

Vi hadde et par dager med skikkelig sommervær

20190827_134528 (573x1024)

Nå er det en anelse vått ute, men det er jo litt greit, slipper å vanne den nye plen.. Akkurat nå er det nesten 50/50 av gress og ugress 😖 Men satser på at det ordner seg neste år.

Ovnen vår har fusket litt siste par årene, etter jeg bakte tre verdens beste på slutten av 2017.. og mislykket totalt med alle, har jeg ikke prøvd igjen. Ovnen har fungert slik noenlunde på alt annet, bortsett fra at varmluften sluttet å fungere for litt siden. Vi har jo snakket om å kjøpe ny, men ikke gjort noe mer. Så fikk vi plutselig veldig fort behov for ny platetopp. Hadde skikkelig flaks med ny, var nedsatt 35oo kr 😀 Så den ble kjøpt fort.
Så var det ovn, siden vi måtte skifte platetoppen, og ovnen var så som så, så var det greit å skifte den samtidig. Jeg tenkte i utgangspunktet på en veldig enkel en. Det var før jeg begynte å lese om pyrolyse, teleskopskinner og litt annet. Så da ble det en som jeg må bla i bruksanvisningen for hver gang jeg skal lage noe. Neida, ikke fullt så ille, bare nesten.. Det går seg til etterhvert regner jeg med.
Nå prøver jeg meg fram med både det ene og andre.. Den store prøvelsen blir når neste «verdens beste» skal bakes, den dagen er jeg nok alene hjemme 🤣

 

4 kommentarer om “Sommer igjen

 1. Er det en egenskap du har som jeg både er fascinert av og litt forundret over, så er det din evne til å virkelig sette deg inn i ting når du skal ha noe. Uansett om det er sparkesykkel, sykkelhjelp, hundefôr, bobiler eller…nå…ovn og platetopp. For hver gang du skriver om sånne ting, dukker det opp ord og uttrykk og navn som jeg ikke aner hva er eller hva betyr :p
  Jeg har så bloggtørke for tiden at det er helt skremmende… 😦 Jobbdagene går i ett, og jeg har flere ting jeg har lyst til å blogge om, men jeg har ikke krefter igjen når kvelden kommer. Gleder meg så vanvittig til hverdagen stabiliserer seg igjen!

  Liker

  1. Jeg synes det er litt morsomt, om det ikke blir for mye, eller over for lang tid, da går jeg lei.
   Godt det ikke er bare meg som har litt mangel på energi. Her er det heldigvis litt rolig framover, tror jeg. Vi skal på en tur i høst, men det er ikke før i oktober. Og jeg skal ha 2 uker med høstferie 😀

   Liker

   1. Jeg håper det roer seg ned her etterhvert også, kan ikke holde på i dette tempoet hele høsten.
    Åh, så deilig! Da har dere mulighet til å komme dere bort litt, hvis Tore har ferie da 🙂

    Liker

    1. Å ja, Tore har ferie, er jo elg/hjortjakt 😂
     Vi skal på en liten tur andre ferieuken min, om det passer seg slik. Ellers skal jeg og Jen kose oss slik som i fjor 😀 Jeg er litt glad i å være hjemme, og ta turer rundt her også.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..