Sommer

Det har blitt juli! Ja jeg vet, er allerede noen dager ut i måneden.
Tiden går fort, og sommerukene har en tendens til å fylles opp. I sommer blir det «bare» en skikkelig ferietur på oss, av forskjellige grunner. Neste år håper jeg på en langtur..

Nesten med det samme ferien starter i år, så drar vi 😃 Har nesten pakket bobilen ferdig 😂 Vi skal bruke den på en kort tur til helgen, så må pakke om litt etterpå. Har gjort om litt inne i bilen, og kjøpt litt småtteri som gjør ting litt enklere. Pga type bil så er det ikke vekt som er så problematisk, men plassen. Nå har jeg plutselig frigjort en stor skuffe, og et skap eller to.. Jeg har målt med tommestokk for å sjekke plass til forskjellig, og joda, vi får med oss det vi trenger og litt til. Skal vi på tur så vil jeg gjerne kunne ha med litt, selv om det kanskje ikke kommer under «må ha med». Det er jo en del som går på trivsel og slik også.
Skriver på et innlegg jeg tenkte på i fjor (da jeg sydde myggnetting til bakdøren), om små tips og råd ang forskjellig med bobil, fortrinnsvis bybobil. Kommer en av de første dagene 🙂

I morges startet jeg varmepumpen igjen, på oppvarming. Var 5 grader ute, og nesten 18 inne, en skikkelig normal sommer.
Jeg og Jen har hatt en rolig dag i dag, vi sto opp ved femtiden.. Jeg våknet litt før, og hadde en skulder som gjorde noe innmari vondt. Jeg prøvde å legge meg i alle mulige stillinger, for at den skulle få hvilt litt.. men var like vondt uansett. Så da måtte jeg bare stå opp, og Jen fulgte med. Kan ikke ta noe smertestillende, så det var jo «morsomt». Ikke fant jeg varmeputen heller, slik man varmer i microbølgeovnen. Men så kom jeg på at vi har da slike  man putter i skoene.. som varmer. Så jeg limte de på t-skjorten 😀 Det ble ihvertfall bedre etterhvert, og når LB sto opp så hadde hun noe man kunne smøre på huden, det hjalp det også. Så nå er jeg mye bedre. Tror det kan være en kombinasjon av at jeg gikk ute med naken skulder i kald vind i går, og at jeg også har ligget forkjært med armen i natt. Ikke så lett å styre når man sover.

Helt greit å slappe av litt synes Jen

20190703_184103 (584x800)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..