Hester og sånt

De andre skulle på fjellet i dag, så da tok jeg og Jen en skogstur. Det var litt kaldt, og vind, så vurderte om jeg skulle ta på en fleecegenser, men slo det fra meg. Gikk å hentet en skjorte isteden. Det var igrunn greit, over halve turen gikk jeg i singlet. Var 11 grader når vi kom hjem igjen..
På tur nedover igjen ble Jen veldig interessert i et granholt, jeg så ikke noe, men det er jo både mørkt og tett slike steder. Når vi begynte å gå igjen, lettet en storfugl. Heldigvis kan ikke Jen fly..
Når vi var nesten nede, da var det ekorn.. jeg er sikker på at de bevist går inn for å terge! Og Jen lar seg terge 🙄😂

20190702_100059 (420x800)

Så oppdaget jeg hestene, Jen også, hun så de før vi kom ned på veien. Men så var det dette med blomster og slik da..

 

Det kom en bil kjørende, så måtte være mer oppmerksom til Jen. Men når vi hadde gått litt til så tenkte jeg at, jeg kan jo bare snu.. Så da snudde vi og gikk tilbake. Jen var veldig klar over hestene, men hun var så flink 😀

 

Jen er stort sett veldig grei når det gjelder slike dyr 😀 Hare, ekorn og fugl derimot.. 🙄😂
Når vi gikk ett treningsspor for en tid siden så lettet det en fugl like foran Jen, og jeg tenkte «neei», men hun gikk sporet 😃 Så er litt forskjell på hva hun driver med i utgangspunktet, heldigvis.

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..