Rask rundtur på fjellet

Mens jeg satt å slappet av i går kveld, kom Tore på den ideen at vi skulle på fjellet. Jeg var ikke tung å be, og sa «gi meg 5 min». Jeg spurtet inn på badet, dro av meg t-skjorten, og klinte utover en ladning med solkrem. Tok på meg en singlet, smurte ansiktet fort med solkrem, og så dro vi.
Når vi var nesten oppe så begynte jeg å ane at dette med solkrem kanskje ikke var så nødvendig, vi stoppet litt før «toppen»

20190630_181123 (1024x498)

Vi kjørte videre oppover, heldigvis hadde jeg med en skjorte, som ble veldig «kjekk å ha». Vi trasket i vei, og det var litt vind oppe der. Jeg ser nå at jeg tydeligvis hadde litt hastverk når jeg filmet.. *notis til senere*

 

Det ble ikke lange turen når det var slik vær, men vi gikk en liten runde. Jen storkoste seg

20190630_181957 (584x800)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..