Vær, putekasse, bøker, og tur

I dag har det vært mye vær! Regn, sol, regn, vind, regn, torden, sol osv. Jeg passet på å gi Jen mat i ettermiddag, når det var opphold. Mens hun spiste maten sin så høljet det ned igjen. Så da ble det en stk våt hund, igjen. I morges var det på samme måte, men hadde heldigvis lagt et håndkle ut i yttergangen.

Jeg kjøpte putekasse for en tid siden, der ligger godt som alt av hundeseler, kobbel og diverse.. Rart hvor mye utstyr det blir til en hund 😄
Veldig greit med en putekasse til slik utstyr, kanskje det blir puter der en gang også. Fikk ihvertfall testet kassen om den var tett, og det ser slik ut.

Har vært countryfestival i Skjåk i helgen, været har vært slik at vi har hørt musikken veldig bra, i går kveld var det bare å sitte ute å kose seg. Når det har vært oppholdsvær i dag har Jen fulgt med på alle som drar igjen.

DSC07778 (800x533)

 

I fjor en gang leste jeg om en bok jeg syntes virket veldig bra. Tenkte at den kom sikkert i pocket utgave etterhvert. Har sett etter den på butikken en og annen gang, men ikke sett noe til den. Husket ikke hva den het, husket heller ikke forfatteren (det er det veldig sjelden jeg gjør), men bildet utenpå skulle jeg garantert kjenne igjen..
Når jeg var på Lillehammer sist, så gikk jeg innom en bokhandel i gågata. Kan ikke huske sist jeg har vært innom en skikkelig bokhandel, bare lukten er jo helt fantastisk. Jeg tenkte på alle de gangene jeg var innom bokhandelen med pappa som barn, og jeg fikk alltid en nye bok, «Frøken Detektiv» 🕵️‍♀️ Jeg var en skikkelig «lesehest» både som barn og voksen, leste bl.a alt av Agatha Christie på barneskolen 😂
Nå sliter jeg så mye med konsentrasjonen at det å lese har blitt noe helt annet. Men har kjøpt noen bøker til sommeren.. så da får jeg se.  Men uansett, dette skulle være om en bestemt bok, ikke alt annet 🙄 Jeg kom inn i bokhandelen, trakk pusten og kjente på lukten, gikk bort til rett avdeling, og der, der sto boken. Jeg kjente den igjen med det samme.

20190630_200711 (395x640)

Jeg kjøpte den, og kunne knapt nok vente med å lese den. Men ventet til etter helgen.. Nå er jeg ferdig, og jeg likte den ikke, synes den var elendig. Så slik ble det med den boken.

 

Mens jeg satt å skrev  innlegg så kom Tore og spurte om vi skulle på fjellet, så da dro vi på fjellet. Mer om det i neste innlegg, må laste inn en video eller to, og klokken går..

 

DSC07766 (742x800)

4 kommentarer om “Vær, putekasse, bøker, og tur

  1. Det er mye frem og tilbake med været her om dagen også, men heldigvis sprer det seg over flere dager, ikke alt på en gang som hos dere.
    Ser vi bort ifra boka jeg holder på med, har jeg bare 3 igjen som venter på meg. Nå er to av de veldig tykke, så jeg har nok noe å lese på til uti oktober, men jeg må benytte meg av hvert salg som er. Heldigvis har Ark ofte salg på pocket, og nå skal jeg være ekstra på utkikk etter flere bøker fra den ene forfatteren jeg hadde med i juni-oppsummeringen i går. Knallbra!

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..