Turer

Når jeg sto opp i går morges så det ut som det skulle bli veldig varmt utover dagen. Da fikk jeg fart på både meg og Jen, og vi var oppi skogen i god tid før klokken syv 😄 Er det tidligste vi har gått på tur tror jeg, men var veldig fint vær, og fint å gå.
I farten tenkte jeg ikke på at hverken jeg eller Jen hadde spist noe, men det går greit. Verre var det at jeg ikke tok med noe å drikke, til meg selv. Jen finner vann mange steder, så for henne er det ikke så stort problem. Vet ikke hvor ofte jeg har bommet på akkurat dette, men lærer tydeligvis ikke heller.

20190627_065843 (489x800)

20190627_073355 (478x800)

 

I dag ordnet jeg til litt hjemme før vi dro på tur, så gikk ikke før utpå formiddagen. Var nesten litt kjølig når vi gikk, men tenkte at vi skulle jo gå.. så da ble jeg varm, så tok ikke på jakke.  Skal si jeg ble varm! Etter en halvtime eller noe slik, endret været seg plutselig, og det ble sol også.
Til lenger vi gikk til flere «følgere» fikk vi.. Nå er det tydeligvis tiden for disse innpåslitne irriterende fluene igjen. Jeg har spray som hjelper mot de, her hjemme 🙄 Kanskje jeg skal huske på å spraye meg før vi går neste gang. Men, jeg hadde med drikke 😲😂

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..