Dårlige nyheter

Jen har vært litt opp og ned i formen i vår. Jeg har ikke vært så bekymret ang dette før en natt i påsken, da var hun nokså dårlig. Men så gikk det seg til igjen. Nå fredag ble hun dårlig igjen, og da ringte jeg veterinæren og snakket med han. Fikk time nå etter helgen.
I utgangspunktet så bestilte jeg time for at jeg skulle bli beroliget, siden jeg noen ganger tenker litt for mye. Men resultatet ble litt annerledes enn jeg egentlig trodde, og håpet på.
Blodprøven Jen tok i begynnelsen av mars var jo helt grei (det var jo en av grunnene til at jeg ikke bekymret meg noe til å begynne med) men nå var den gått opp en del i forhold til hva den har vært på siden hun ble syk.  Veterinæren sa at selve verdien ikke var så mye å bekymre seg for, om det hadde vært bare den. For det vil gå opp og ned, og den var ikke slik alarmerende høy. Men med bildene og symptomer ellers så var det ikke helt bra. Vi vet heller ikke om verdien er på vei opp, eller er på vei ned igjen. Kanskje det har vært slik før, men at målingene har vært på slike tidspunkt som har vært greie.
Vi vet litt mer senere i uken, så krysser fingrene.

 

Det som er bra (håper jeg) er at Jen i mellom disse periodene er full av energi, og ikke viser så tegn til at hun er syk. Hunder er ofte veldig flinke til å skjule smerter, men siden vi vet at Jen har nyresvikt er vi veldig obs på forandringer og oppførsel som kan tyde på at det er noe.
I sporet fungerer hun også veldig godt 😃 Jeg la spor i går, som Tore og Jen gikk i dag 😃

20190508_162855 (713x800)

2 kommentarer om “Dårlige nyheter

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..