Hos tannlegen

Hadde time hos tannlegen denne uken. Var en fylling som skulle skiftes. Fikk beskjed om det i fjor, så det kom ikke akkurat som noen overraskelse.
Jeg har hatt litt vondt i en annen tann, men siden jeg viste jeg kom til å få time denne tiden, så ventet jeg bare.. Siste par ukene kjentes det nesten verre ut, sikkert fordi jeg skulle til tannlegen 😀

Jeg kom der, og sa jeg ikke husket annet enn at jeg skulle skifte fylling i en tann. Det var en tann oppe til høyre sa tannlegen. Jeg fortalte om den andre tannen, oppe til venstre, at den var litt plagsom, om hun ikke kunne se litt på den. Hadde sikkert mistet en fylling.
Og joda, det var greit.
Da tannlegen begynte å «blåse» med den «luftgreien».. og sjekke litt, så tenkte jeg at hun sikkert skulle se på den tannen som i utgangspunktet skulle ordnes, hvor mye det hastet. Og så sjekke der jeg hadde vondt etterpå.
Men så fikk jeg en følelse av at noe ikke stemte helt, og jeg husket ikke helt hva jeg sa, men var noe med om «dette var ikke høyre?» Nei, det var venstre.. Så da var det bare å si at jeg hadde ikke vondt oppe til venstre, men oppe til høyre 🙊
Men, altså, er det mulig!? Noe så flaut. Jeg sa at jeg hadde litt problem med høyre og venstre, som om de ikke skjønte det 😂
Jeg fikk skiftet den fyllingen som i utgangspunktet skulle skiftes, på høyre side.. Og jeg har egentlig ikke hatt vondt etterpå 😄

dentist-158225_1280 – Kopi (2) (483x640).jpg

 

 

Neste gang jeg er hos tannlegen fordi jeg har vondt (eller hos legen), så skal jeg peke på hvor jeg har vondt.

Nesten så jeg har lyst på to nye tatoveringer.. en V og en H 😂 Plassert ved hver sin tommel.

Da jeg var barn var det litt enklere, hadde alltid klokken på venstre hånd. Jeg har klokke nå også, men den er stort sett på høyre hånd, det føles mer naturlig. Men så har jeg den på venstre noen ganger, så det er bare å glemme å bruke den som fasit.
De gangene jeg skal «ta meg sammen» for å være helt sikker på at jeg sier riktig, da blir det også ofte feil..

2 kommentarer om “Hos tannlegen

 1. Først: gratulerer med å ha overlevd nok en tannlegetime! Det er en prestasjon i seg selv, spør du meg!
  Så: ærlig talt, nå må du gi deg *ler og ler* Du må da ihvertfall vite hvor du har vondt :p

  Liker

  1. Hehe, når jeg vet at jeg skal f.eks skifte en fylling, så går det veldig greit. Da vet jeg hva jeg skal gjøre, vil si, hva tannlegen skal gjøre. Å skifte gamle fyllinger er «greit».
   Dette med høyre og venstre blir bare verre og verre, det er jo morsomt nå etterpå. Men når jeg satt der og innså at jeg hadde sagt at jeg hadde vondt på feil side 😳 Det er passe flaut, og neste gang jeg kommer i en lignende situasjon kommer jeg til å «stresse» med å si riktig, så da blir det garantert feil. Så jeg tror jeg skal holde meg til å peke på 😀 Og håpe jeg slipper å fortelle i telefon at jeg vondt 🤣

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..