Snøvær, cache, og vin

Det hagler og snør om hverandre. Men for å være litt positiv, det regner ikke 😏 På den annen side, jeg liker regn, om det er rett årstid, passende mengde, og ikke kaldt. Nå er det bare årstiden som er slik noenlunde grei.

Vi var å skulle sjekke en cache i dag, hadde en sterk mistanke om at den var borte, spesielt etter siste loggene.  Det stemte bra, vi fant den ikke, men nå er det på plass en som er bedre utrustet til å beskytte seg..
På tur tilbake til bilen gikk vi en traktorvei opp til bilen, var ikke der vi gikk ned 😄

20190505_124038 (546x800)

 

Skulle tro at ormen holdt seg unna når det var slik vær, men jeg holdt på å gå meg rett på en senere på dagen (ikke der cachen er). Jeg hadde ikke trodd jeg skulle gå meg på en orm like ved veien, i snøvær!
Det virker som det er mye orm i år, veldig mye 🐍 😖

 

Jeg fikk sikret meg en flaske i år også

20190505_183348 (390x800)

Etter hva jeg har lest skal den være veldig god i år 🍷 Har ikke smakt den enda, tar sikte på et glass (eller flere..) neste helg 😀 Og skulle den være usedvanlig god, så får jeg se om jeg finner et lite vinmonopol som kanskje har igjen en flaske eller to 😏

 

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..