Inntrengeren

Jeg trodde ikke Jen skulle vise seg å være «vakthund», men hun varsler om inntrengere på eiendommen vår. Man kommer ikke ubemerket inn her, om hun er i nærheten.
Det ble mye lyd, og litt hopp og sprett, hun skulle jo selvsagt ut.. Men etter å ha roet henne ned, så fikk jeg filmet inntrengeren også. Tar sjansen på at det er greit å legge ut film, siden det tross alt er på vår eiendom.

 

Når vi hadde Amanda så kjøpte jeg en speil til å ha bak i bilen. Hun var veldig ivrig når vi skulle noe sted, men var ikke så komfortabel når vi kjørte over lengre strekninger. Vi hadde mange lange bilturer med henne, og da var det greit å se litt. Vi stoppet og luftet henne ofte uansett altså, det gjør vi med Jen også, som stort sett sover når vi kjører.
Vi skulle ned til Otta i går, Jen var litt småpjusk, så vi hengte opp speilen for å ha litt oversikt over henne. Hun sov stort sett hele turen ned og hjem igjen.

20190503_140551 (1024x888)

 

I går når vi skulle dra på jobb, så var det hvitt ute her, heldigvis forsvant det fort. Men det er ikke akkurat noe behagelig temperatur ute, slik det var tidligere.
Var på gartneriet tidligere i uken, skal ha en del planter.. Må gjøre en del forarbeid, så håper det blir litt varmere snart. Iskald vind og snø i luften er ikke akkurat fristende vær å drive med hagearbeid i.
Vi har jobb i hagen i mange år framover, men skal gjøre litt annet også, hvis ikke blir det bare mas, og ikke noe morsomt.

Vi har ikke planlagt så mye av sommerferien i år, men vi har kommet langt på planleggingen av neste års sommerferie 😏
I år blir det nok «bare» kortere turer hit og dit, men håper det blir anledning til å være mer på fjellturer, både her og andre steder. Og vi skal finne cacher 😃 Jeg har et par tre fire turer som vi forhåpentligvis får gått/kjørt i sommer, som har en del cacher. Noen steder er fine å kjøre til, og så går man turer i området.

2 kommentarer om “Inntrengeren

 1. Hils Jen fra meg og si at linerla er min favorittfugl, så den er velkommen over alt! :p
  Det kom noen fnugg her i går, og jaggu kom det noen fnugg her i dag også. Minusgrader i går morges, og helt klart kaldt igjen. Helt greit for meg, men nei, ikke noe vær i drive hagearbeid i.

  Liker

  1. Det ble plutselig flere av de, tre stykker spankulerte nedenfor verandadøren samtidig 😂 Hun løper etter fuglene når hun er ute her, nesten så det ser ut som hun tror hun kan fly noen ganger 🤔
   For noen minutter siden så snødde det tett, nå skinner sola 😃 Gradene er såvidt pluss 😒 Men er jo bare først i mai, og da kan det være alt mulig av vær.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..