Påsketur

Da er vi på tur 🚐 Vi stoppet litt tidligere i går kveld enn vi egentlig hadde tenkt. Jen var litt småpjusk, så var greit å være i «grei» avstand til veterinær. Hun var bra igjen i dag, så da fortsatte vi.

Vi har funnet noen cacher i løpet av dagen, ca 30 tror jeg. Som vanlig blir det en del morsomme opplevelser 😎 Jeg sto like utenfor en kirke i dag, og skulle se etter noe magnetisk.. Mens jeg sto å så etter noe metall, så kom det et par opp fra kirkegården. Tenkte jeg skulle vente til de hadde gått forbi før jeg kikket videre. De stoppet opp, og hilste. Det skjer jo nå og da, og er vant til å få ett og annet spørsmål når vi driver å cacher. Men det spørsmålet som kom,var ikke ventet. «Heter du Heidi?» spurte damen, og jeg ble bare litt forbauset. Jeg heter jo Heidi, og tankene mine løp litt løpsk.. Det viste seg at jeg lignet på ei annen som også heter Heidi, men vi har forskjellige etternavn. Så merkelig et tilfelle, Heidi er ikke akkurat et veldig vanlig navn. Fant forresten cachen etterpå.

Ved en annen cache så kjørte vi oppover en bratt, smal dårlig vei. Fant et sted vi kunne stå med bilen.. Og så gikk Tore til cachen, for så å finne den store flotte parkeringsplassen, var en veldig fin vei opp der også 😂

Ved en cache vi hadde sett på, så misset vi innkjøringen, og fant ut vi skulle parkere bilen og heller gå tilbake. Var 1 km hver vei, så ble en fin luftetur for Jen også.

Før vi dro så pakket jeg en liten sekk med diverse cacheutstyr, tok til og med sekken med i bilen 😂 Men glemte en gong til turen, notatbok til å skrive opp cacher vi finner, amatører på tur 😄 En post-it blokk ble redningen.

Været i dag har vært knallbra! Da vi sto opp i morges var det – 16, utover dagen ble det mange varmegrader, blå himmel og vindstille 🌞

Noen bilder fra turen

Nå er det avslapping resten av kvelden, så får vi se om kysten er klar i morgen 😏

6 kommentarer om “Påsketur

 1. Så pussig med de folkene og navnet ditt! Men, her nede er Heidi et veldig vanlig navn. Tre kollegaer på den ene jobben heter Heidi, og jeg har totalt 8 Heidi’er på Facebook: deg, de tre kollegaene, en “slektning” av mamma i Danmark, ei tidligere kollega, ei tidligere klassevenninne og en nabo.
  En gong til turen? Hva er en gong?
  Ett eller annet å skrive på er alltid greit, men det funker jo med offline-logger i app’en eller drafts/field notes på GPS’en også da 🙂

  Liker

  1. 8 srk var mange 🤔 Jeg kjenner også noen andre som heter Heidi, men er ikke det navnet jeg treffer på så ofte. Hm, det lurer jeg på også.. 😂
   Å nei, jeg må notere fysisk 😀

   Liker

   1. Hva mente du å skrive når du skrev gong? For jeg vet jo hva en gong er, men det passer liksom ikke inn i sammenhengen 🙂
    Etter at jeg lærte meg drafts på GPS og field notes i c:geo noterer jeg ingenting når jeg er ute, bare sluttkoordinater på multier og sånt. Og det er altså meg, som er så vanemenneske at det grenser til tvangstanker. Så klarte jeg å slutte med å notere, så klarer du også 😀

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..