Påsketur del 2

Dag to med caching ble noen «nedturer», tror vi ende på 5 DNF. Spesielt en av de er litt irriterende.. Jeg tok bilde før jeg lette etter cachen, og så fant vi den ikke 😢 Jeg gidder ikke legge ut bilder av steder som vi ikke finner cachen, så det ble dokumentert med snap.. siden jeg ville vise fram fyret 😂 Antall funn ble ca 20, og ikke så mye spesielt egentlig. Ble mye annet morsomt og rot, og en æresrunde eller to.. Det mest morsomme er at det ikke var bare meg som sto for morsomhetene 😂 Vi kjørte Atlanterhavsveien, men jeg ble litt skuffet, hadde ventet meg litt mer, av ett eller annet. Vi fant cachene over der da, det er jo positivt.

Nå har vi tatt kvelden, noen få bilder fra dagen

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..