Sko, påske,tur, og strikking

ADVARSEL, om du ikke tåler å se deler av døde dyr, ikke scroll videre nedover..

 

Nye sko kan by på problemer noen ganger.. Nå er ikke disse skoene helt nye, men jeg har ikke hverken brukt de, eller prøvd de. Så i går kveld var det min tur til å gå med skoene. Det gikk egentlig over all forventning. Selvsagt var det ikke bare å traske i vei som ingenting, var jo en del å ordne underveis også.. men det var enklere enn jeg trodde. Problemet kom når jeg hadde tatt de av, og gikk videre 😂 Jeg holdt på å ramle, og føttene mine oppførte seg litt merkelig.. det var snakk om veldig høy beinføring (?) Det tok meg noen sekunder før jeg forsto hva som skjedde. Men det ble en litt brå overgang fra de nye skoene til bare vanlige sko, de nye er litt tunge..

Snapchat-1180302363 (624x800)

 

20190409_183713 (800x389)

Advarselen lenger oppe er bare for å være litt sikker på at jeg ikke tramper noen på tærne..
Må innrømme at jeg ble litt overrumplet i høst over at noen kunne reagere på døde dyr fra jakt, eller jakt i seg selv.. Nå tenkte jeg at det går bra så lenge ikke hodet vises.. men for alt jeg vet kan det være noen som reagerer på føtter også.

Jeg har ikke lagt bruksspor før, men siden jeg ikke vil gå noen prøve.. (jeg skulle ikke gå blodsporprøve heller..) så må jeg jo legge spor. Jeg har gått bruksspor som Tore har lagt, og det har vært både spennende og morsomt. Jeg synes jo at Jen er veldig flink, finnes ikke makan til bikkje 🐾 😍
Selv om det var noen småfeil på selve sporet av sporlegger så gikk det veldig bra. Sporet skal være 1000 m, jeg manglet nok noen meter der. Og hadde sirkelen litt for nær første tilbakegangen tror jeg, men det er sikkert bare bra at det er litt forskjell fra gang til gang  😀 Jen er såå stolt og glad når hun finner foten, og jeg er minst like stolt 😂

 

Snart påske 😎
Jeg er så klar for tur i påsken, cachetur! Hvor har jeg ikke aning om, men et sted det er lite snø, fint vær, og en del cacher. Det blir forresten litt feil å si at jeg ikke har aning på hvor vi skal, etterhvert ser det ut som vi kommer til å dra oppover, og så bortover, for så å kjøre nedover. Og sikkert litt fram og tilbake her og der underveis.
Etter vi ble ferdig med «360 degrees of Norway» har vi cachet veldig lite. Og en periode før de så var det også lite, av forskjellige grunner.
Jeg trodde ikke jeg skulle savne 360 utfordringen så mye som jeg gjør, at det skulle være bare en «lettelse» å bli ferdig med den. Men kjenner at jeg virkelig savner den 😲 Det finnes en del andre store challenger også, men ingen av de jeg har sett på er noe som er slik at jeg synes det frister. Er helt sikkert en del mindre som er morsomme og spennende, bare man finner de.
Men akkurat nå er det egentlig bare det å ut på tur og finne cacher som er målet.
Vet ikke om det blir to eller tre turer i påsken, får se litt på vær og føre. Blir ikke bare cachetur, vi har jo hund også 😀 Og så er det greit å slappe av litt.

 

Jeg la de sokkene jeg skulle strikke i påsken, på hylla.. og begynte på nye genser isteden. Tenkte jeg skulle bruke opp noe av garnet jeg fikk til overs fra den forrige. Men måtte supplere med en farge, for å få litt annen genser. Klarte ikke bestemme meg, så satt med to alternativ, den lyse som bunnfarge

20190406_220326 (356x640)

20190406_220338 (373x640)

Jeg likte best den grønne fargen, men så syntes jeg den lyng fargen var finest til. Så da ende jeg som vanlig opp med noe annet.. Jeg begynte på nytt, med grønn som bunnfarge 😄

 

Sporet 🙂

20190410_162403(0) (800x389)

2 kommentarer om “Sko, påske,tur, og strikking

 1. Føler du deg dum der du går med ekstra føtter? :p Kanskje godt at ikke så mange ser deg 😉
  Jeg kan altså ikke høre ordet «påsketur» uten å få Øystein Sunde på hjernen. Så nå vet du hva jeg kommer til å synge fremover 😉
  Er så mange challenger der ute at du antagelig kan bruke dagesvis bare på å lese gjennom de. Jeg orker ikke ha oversikt over de engang…

  Liker

  1. Neei 🙄😂 Veldig greit at ingen ser meg når jeg går med de 🤣
   Hm, det skulle du ikke skrevet 🎶🎵🎵🎶
   Ja, jeg fant en som så veldig interessant ut en gang, og når jeg sjekket så hadde vi allerede klart den. Men husker ikke hva den het, eller hvor den ligger 😄 Må se om jeg finner den igjen.
   Vi «samler» på kirker da 😃 At det skulle bli så morsomt ante jeg ikke ⛪

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..