Snart påske

Har vært et fantastisk vær i dag, påskevær 🌞 Jeg og Jen hadde en utrolig fin tur på formiddagen, og vi har hatt en like fin hvil i ettermiddag 😄

 
Jeg fikk gjort litt forskjellig i mellom der, Jen også, ihvertfall så synes hun det. Det tar på å holde oppsyn med alt som skjer.

Jeg har pakket ut sengeklærne til bobilen og luftet de, ordnet sengen vår i bilen, og buret til Jen. Skal se om jeg får ordnet litt mer i morgen, så det ikke blir for mye like før vi skal på tur. Jeg er så klar for tur, mer om det i et senere innlegg.

Tidligere i uken hadde Jen en dårlig dag igjen. veldig likt som de andre gangene, men litt mer denne gangen. Det var like før jeg ringte veterinæren to ganger, men det gikk heldigvis over denne gangen også. Hun var dårlig et helt døgn denne gangen. Trodde egentlig at hun bare var veldig rolig kvelden før, men når hun var dårlig når vi sto opp om morgenen etter, så skjønte jeg hvorfor hun var så rolig kvelden før også. Kameraovervåking er gull verdt, så kunne følge med henne på dagen. Nå håper jeg det ikke skjer igjen på en stund.

Jeg har laget mer mat denne uken, bl.a blomkålris (googler man kommer det mange oppskrifter) Det ble veldig godt, men så liker jeg både blomkål og sitron.

20190403_153517 (800x455)

 

Jen er glad i sol, veldig glad i sol. Har hun muligheten ligger hun der det er sol. I dag etter turen tenkte hun det var godt å legge seg i solen..

20190406_120857 (511x800)

Såå kjipt at det var sol bare på en bitteliten del av puffen hennes 😞 Heldigvis kom det seg etterhvert, og noe senere var hele puffen i solskinn 🌞

Jeg har funnet ut at tørkestativet (skal ha en annen type)  skal være et annet sted enn like utenfor verandadøren 😂

Vi skal være borte mye i påsken, så for å få litt glede av påskepynten, så pyntet jeg nå til helgen 🐣💐 Det er ikke direkte påskepynt.. men gjør seg å ha litt gule duker, harer til pynt, gule lys, blomster osv 🐇

4 kommentarer om “Snart påske

 1. Det virker som om vi har sol samtidig, og der er godt å se at snøen stikker av hos dere 🙂
  Huff da, stakkars Jen! Ikke mulig å finne ut av hva det er som gjør at hun får disse dårlige dagene? Godt at det går over ganske kjapt ihvertfall ❤
  Gleder meg til å lese hvor påsketuren går!
  *ler* Kan være enig i at det er greit å ha tørkestativet et litt annet sted, ja 😉

  Liker

  1. Vi skal ikke langt etter snøen, men jeg er glad for alt som er bart 😀 I dag er det litt mer kaldt, og er meldt kaldt framover, men så lenge det ikke er meldt snø.. 🤣
   Nei jeg klarer ikke å se noen likhet med hva hun gjør før slike dager. Har egentlig ikke vært så bekymret tidligere, men nå sist var det liksom verre. Hun kom med lyder noen ganger, hun skalv og dirret når hun sto rolig, var veldig «sho». Avføringen var helt normal både før og etter, jeg trodde jo at hun kom til å være dårlig i magen, at det var noe «omgangssyke». Hun hadde ikke feber da, og det er et bra tegn, tror jeg. Vi får bare vente å se, forhåpentligvis blir det ikke noe mer, eller veldig lenge til neste gang.
   Hadde ikke tenkt så mye over det før, men etter at verandaen ble revet, så er tørkestativet litt mye synlig 😛

   Liker

   1. Så rart…har dere snakket med veterinæren om disse episodene? Antar de ikke har noe med løpetid å gjøre. Satser på at de ikke dukker opp igjen.
    Ikke noe rekkverk på verandaen som hindrer utsikt nå nei 😉

    Liker

    1. Nei.. Forrige gang var jo like etter blodprøven ang nyresvikten, så da følte jeg meg trygg på at det bare var «omgangssyke». Blodprøven var jo «bra». Men nå etter sist gang er jeg ikke så sikker på at de er noe «omgangsyke», men får se det litt ann. Forhåpentligvis trenger vi ikke tenke mer på det.
     Kan jo henge opp bare pene klær 😀

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..