Vi rydder

Vi ryddet stua i helgen, så det ble litt tomt her. Vi går for en litt minimalistisk stil en tid 🤣

20190224_171115 (498x1024)

I morgen er resten av putene borte også, men Jen har fått sengen sin på kjøkkenet, og så kan hun gå på soverommet om hun vil.
Jeg er glad jeg har mye å gjøre på jobb neste uke 😄

Vi var på shopping  går, så nå er valget tatt, gjett om jeg er spent 😂

Snapchat-756355453 (800x415)

 

Fikk en liten»påminnelse» i dag, om å ta bilder underveis. Jeg glemmer bare å lagre snap, og plutselig er bildene borte 😲 Er jo litt morsomt med før og etter bilder, når det bli ferdig. Så skal prøve å huske på å vanlige bilder 🙂

 

 

Jeg og Jen gikk en fin tur i skogen  går, og i dag ble det etter veien. V har en del fin natur etter veien også.

 

 

 

4 kommentarer om “Vi rydder

 1. Jeg er så spent på hvordan det blir seende ut til slutt! Og underveis! Så da må du jo ta bilder 😉 Og det er jo så enkelt å lagre snap’ene før du legger de ut, knappene er jo rett ved siden av hverandre 🙂
  Blir det ikke noe riving av vegg?

  Liker

  1. Hm det har jeg aldri gjort, lagret før jeg legger ut. Gjør det senere,om det ikke er for sent.. og så tenker jeg at jeg skal lagre 😛
   Jeg tror ikke de blir noe riving denne gangen likevel, om jeg ikke plutselig får en overraskelse når jeg kommer hjem fra jobb i morgen 😛

   Liker

   1. Når jeg snapper, lager jeg først snappen, så lagrer jeg den, så sender jeg den ut på stories og så sender jeg den i tillegg ut til de enkeltpersonene jeg ønsker. Hvis jeg ikke skal ha den på stories gjør jeg akkurat det samme, bare hopper over det punktet. Kjempeenkelt! 🙂
    Da jeg er spent nå på å høre om det ble noe riving :p

    Liker

    1. Jeg tar bilde, og så legger jeg ut 😄 Men må bli litt flinkere til å lagre, eller ta vanlige bilder av det samme, for noen bilder er «kjekt å ha».
     Ser ikke ut som det blir riving, alle vegger står enda, så da antar jeg at de blir stående også 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..