Ut på tur

Det ble utrolig bra vær i dag, når jeg var på jobb. Fant ut jeg skulle gå hjem når jeg var ferdig, og ta med Jen opp i skogen en tur. Jeg hadde jo glemt hvor vi er i kalenderen.. så sola forsvant på tur hjem, og borte ble den. Den har vært her hjemme også, men bare litt på formiddagen. Så isteden for å gå i varmegrader og solskinn, ble det tur i kuldegrader og grått.. Ble en fin tur likevel da 🙂

20190220_140436 (528x1024)

 

Av fire fargealternativer på maling her, har jeg nå kommet ned på to alternativ. Det var ikke så veldig vanskelig. Men ser at det kan bli verre å velge mellom de to som står att. Den ene gangen har jeg ene som favoritt, og i neste øyeblikk er det den andre som passer best.
Den ene er hvit, den andre litt mindre hvit.. Jeg vil ikke at det skal bli for hvitt, men samtidig vil jeg ikke ha for mye farge på veggene..

Jeg bestemte meg fort for gardiner da, det ble begge to 😂

Snapchat-722537236 (415x800)

 

 

4 kommentarer om “Ut på tur

    1. Den er i hagen vår 😠 Og litt i skogen.. Vi har ikke så mye snø akkurat nå, hadde en periode med veldig mildt vær for en tid siden, og da forsvant mye av snøen. Det resulterte i en del is da..
      Ingen 😛 Neida, det har jeg ikke sjekket, og nå har jeg gjemt gardinene. Ender vel med å snu fargene, og trekke 😄

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..