Valgets kvaler

Jen hadde besøk av Nanook i helgen, men de måte være adskilt nesten hele tiden. Prøvde å ha de litt sammen, men Nanook var «litt» for mye interessert, og så blir det litt for stor størrelseforskjell på de når de ikke klarer å være rolige. Men vi delte opp på en slik måte at begge var sammen på en måte likevel, og så byttet de på..

 

Så er det tilbake til valg 🤔 I utgangspunktet skulle jeg ha med 2-3 fargeprøver hjem for å se, ende opp med 6! Klarte å få det ned til 4 når vi skulle sammenligne, så da ble det slik på veggen

20190218_165249 (498x1024)

20190218_164646 (498x1024)

Samme farger, uten og med blitz. Trodde jeg hadde klart å bestemme meg for en jeg likte best, og da begynte vi å flytte på platene rundt omkring i stuen, lite lurt..
Har «frist» til lørdag, så får se på de noen dager.
På en måte ser de veldig like ut, på ene bildet. Men det er «veldig» forskjellige. Se den flotte fargen i midten 😀 Den er der bare fordi jeg likte den så utrolig godt.

 

2 kommentarer om “Valgets kvaler

 1. Det er vel og bra at det finnes mange farger å velge mellom, men det gjør det pokker så vanskelig også. Jeg klarer ikke å hjelpe deg, annet enn at den i midten blir for mørk for hele stua. Men på én vegg kunne den vært veldig fin! Personlig er jeg mer glad i varme farger, men dere må jo ta i betraktning mengden naturlig lys som kommer inn, lyskildene dere skal ha, farger på møbler siden dere allerede har bestilt det. Må bare si lykke til med valget 🙂

  Liker

  1. Den i midten blir nok ikke brukt til noen vegg 😦 men den er nydelig!
   Vi skal ha likt på alle veggene, og det skal være lyst. Så da blir det bare å drømme seg bort med andre farger
   Alle fargene jeg har er med varme toner, og har bevist unngått de med grått i. Var noe jeg leste ang grå toner, i forhold il hva de tok av fargetoner fra det rundt.
   Skal bli godt å få bestemt seg, hadde vi gjort det i vår når vi nesten begynte, så hadde vi vær ferdige..
   Takk, det trengs 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..