Vinterferie

Mars! I år har januar og februar gått mye raskere enn før 🙂 Tror det har litt med hvordan vinteren har vært, og at høsten var så fin (jada, jeg er tydeligvis en av få som synes det) og lang.
Har vært en slitsom uke med litt for mange migreneanfall, men bortsett fra det, så har jeg fått gjort forbausende mye på jobb, i vinterferien. Ble til og med en dag med «vinterferie» på meg, i dag 😀
Etter å ha støvsuget litt her og der hjemme i dag, så var det en tur på butikken, og så dro jeg og Jen til skogs. Tore er litt opptatt med stuen for tiden 😃 Vi hadde en kjempefin tur i skogen, var bart og snø om hverandre.

20190301_131407 (668x1024)

Stuen ja, det går da framover, nå begynner den å bli veldig lys. Etter at alle naglene var fjernet, og alt var vasket, så måtte det tørke. Og så var det grunning, og nå sparkling. Etterpå er det grunning igjen..
Grunningen er hvit, veldig hvit.. Jeg var redd jeg hadde valgt for lys farge til veggene, men når jeg legger fargeprøveplaten inntil veggene som er grunnet, så ser den ikke så veldig lys ut lenger.
Vi har litt begrenset plass å være en periode, men det går veldig greit. Jen har fått sengen sin under spisebordet, som er flyttet til kjøkkenet. Og så har hun teppe å ligge på, men det er ikke foran ovn lenger. Ikke er det noen som fyrer i ovn på kveldstid lenger heller, noe hun synes er veldig dårlig gjort.

Neste uke skjer det mye, jeg skal på sykehuset igjen, og Jen skal til veterinæren. Jeg er like spent på begge timene.
Møblene som skal komme neste uke, holdt på å komme denne uken. Denne gangen er det ikke måte på hvor raske de er med levering.

Har holdt på en uke med halsen på genseren min nå, så håper å få den helt ferdig i helgen. Har ikke gått lei heller, så må finne et annet mønster til ny genser etterpå, eller noe annet.

4 kommentarer om “Vinterferie

 1. Det er faktisk litt uvant å se barmark hos dere på denne tiden av året, jeg må innrømme det. Men jeg er glad på deres vegne!
  Åh, spennende med både sykehus og veterinær! Krysser fingrene for dere begge ❤
  Men altså, du må jo fortelle hvor dere har kjøpt møbler, for det firmaet må få masse positiv omtale for å være så kjappe!!!
  Hmmm…skal jeg sende en viss genser til deg, så du kan gjøre den ferdig? :p

  Liker

  1. Det føles så fantastisk godt, jeg gruet meg jo så til vinteren, og så har den gått så greit 😀
   Takk, blir 5 mnd fra forrige blodprøve Jen tok, og det er lenge! Blir denne her noenlunde lik de forrige, så går det nok 5 mnd til neste igjen. Men det føles litt trygt å sjekke, og er det noe så er det ikke noe i veien for å ta prøve tidligere heller. Jeg prøver, og klarer fint å glemme det med nyresvikten til vanlig. Alt av det vi må passe på, som er viktig, det er så godt innarbeidet at det går av seg selv. Men samtidig det er ikke mye som skal til før jeg tenker på om det er nyresvikten som forverrer seg.
   Hehe, ja der sier du noe. Først kom jo sofaen til butikken 5 1/2 uke tidligere enn den skulle, og nå ville de levere alt en uke før avtalt tid. Skal komme tilbake til det, etter levering 😀
   Skal heller sende deg masse positive strikketanker, så du kommer igang igjen selv 😀 Jeg har hatt noen opphold jeg også, bl.a i jula,når jeg skulle strikke så mye.. Og ellers også, men hadde jo som mål å få den ferdig til neste vinter 😂

   Liker

   1. Så lenge hun har det bra, er det jo ikke noe vits å tenke på nyrene hennes. Og som du sier, så blir jo rutinene og vanene nettopp vaner, så man tenker ikke på det heller. Men jeg forstår veldig godt tanken om at det er noe galt hvis noe er unormalt ❤
    Jeg er jo igang med strikkingen, men jeg har bare ikke lyst til å strikke de dritt-ermene 😦

    Liker

    1. Jeg synes første ermet går greit, men det er litt kjedelig å strikke det andre. Spørs om man skulle strikket det andre ermet først 🤔
     Nå tok jeg litt lett på andre ermet denne gangen, tenkte at det ble ikke den helt store forskjellen uansett.. Men jeg er så vant til å strikke med fem strikkepinner, at akkurat det går av seg selv. Og så var ermene mine slike at jeg fikk begynte med 40 cm rundpinne nokså fort denne gangen, og da går det enda «raskere».

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..