Langhelg uten Jen

Tre byer ble det, i løpet av en langhelg. Og mange fine og morsomme opplevelser.

Fredag kjørte vi til Otta, jeg hadde tenkt å ta toget til Oslo på ettermiddagen, men når man er ute i siste liten (14 dager før) 😠 med å bestille billett, så gikk ikke det. Da ble det overnatting på Otta, og veldig tidlig tog lørdagsmorgen.

Jen var med til Otta, og siden Guinness (katten) var ute, tok Jen en tur inn. Det gikk jo bra.. Guinness ville jo selvsagt inn igjen når det var besøk, og siden han har egen dør så han kan gå ut og inn som han selv vil, så fikk alle seg en overraskelse 🐶🐱 Plutselig så sto de der, og begge to sto veldig rolige.. Guinness ble litt stor.. og fikk en litt annen kroppsholdning. De holdt fint litt avstand, til Guinness snudde og løp.. Da fikk Jen opp farten også, men hun er ikke så kjent i huset, så pus kom seg ut gjennom døren uten at hun fikk med seg hvor det ble av han. Hun forsto ikke helt den *poff* så var han borte.

Tore og Jen dro igjen 😞 Jeg savner mannen min når han er borte, men det er jeg igrunn litt vant til, selv om det nå hverken er ofte eller lenge. Men så var det Jen.. Jen har jeg ikke vært borte fra så lenge, og nå var det snakk om tre døgn! Det gikk overraskende bra, hjalp nok at hun var hjemme med Tore. Jeg tror de har kost seg fint hjemme, i ro og fred.. 😏

Lørdagsmorgen kom jeg til Oslo, prøvde å imponere på snap om at jeg var ferdig med å pynte juletre, men det var det ikke så mange som trodde. Egentlig så var det ingen som trodde det, og jeg fatter ikke hvorfor 🤔 Tror de ikke jeg kan å pynte juletre liksom?

20181203_055641 (355x640)

 

Ellers ble det noen julemarkeder, første helg i desember er jo veldig fin tid til slik.
Det ble en del butikker og noen senter. Jeg kjøpte to ting i Oslo, lakris og parfyme, her snakker vi shopping altså 😂 Det var ikke for å handle så mye jeg dro, var for å besøke søsteren min, og se leiligheten hennes etter den var ferdig oppusset. Og den er fin 😊

20181201_203453 (600x800)

Jeg hadde tenkt å se om jeg fant meg ny parfyme, når jeg først var et sted med mye utvalg. Var innom Kicks inne på Steen og Strøm, de har jo litt å velge i, men kundeservicen var mildt sagt fraværende når vi var der.
Etter litt så fant jeg ut at det var helt sikkert andre som var litt mer villige til å selge varer, så vi dro til Fredrik & Louisa. Litt annen kundeservice, og parfyme ble det 😊

20181202_190222 (480x640)

Vi spiste god mat, god drikke, og koste oss hjemme i leiligheten. Var ei som var veldig glad i kos der også

Snapchat-1582614924 (416x800)

Mandagsmorgen dro jeg med toget til Lillehammer, hadde ny time på nevrologisk (migrene), det gikk jo slik både opp og ned. Men mer om det i neste innlegg, nå er jeg utslitt, og skal snart gå til sengs 😴

4 kommentarer om “Langhelg uten Jen

 1. Hvorfor i himmelens land fikk du ikke kjøpt billett 14 dager før? Er de togene så fulle, eller kjører de dressin med plass til 1 passasjer?
  Jeg har full tro på at du kan pynte juletre, til og med at du kan pynte et stort juletre! Det som avslørte deg var at du ikke har så stor takhøyde hjemme 😉

  Liker

 2. Var kjempehyggelig å ha deg på besøk. Satser på ett besøk igjen snart 😘.
  Mimmi elsket all oppmerksomheten i helgen.
  Parfymen var fin, faktisk så fin at jeg måtte ha og…

  Liker

  1. Du skal ikke føle deg for trygg nei, jeg vet hvor du bor 😏
   Veldig koselig å være på besøk 😘
   Det gjorde hun nok ja 🐶
   Håper virkelig den er like god som jeg syntes i helgen, finner jeg fort ut 😆

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..