Rimfrost

Våknet til 0 grader i dag, og litt kald vind. Ble ikke noen tur på Jen i ettermiddag, men vi hadde en veldig fin tur i går. Jeg var hjemme fra jobb til normal tid.. det vil si at jeg hadde en time ekstra på å gå tur. Det var -14 grader, og vi var oppi skogen i 1 1/2 time. Flott vær, veldig blid hund (og eier) 😀 Det er så godt å se at vi kan være på tur selv om det er litt kaldt, og det gjør veldig godt for humøret å være ute litt.

 

20181128_145818 (528x800)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..