Vi turer videre

Forble kaldt i helgen, så i går dro vi til fjells. Der var det sol! Helt fantastisk, og ikke fullt så kaldt heller, selv om jeg ikke vet hvor mange grader det var.

20181124_123229 (741x800)

I dag ble det skogstur, i -17 grader.
Jeg tok på Jen den røde vinterjakken, det dekker litt mer. Den er litt stor noen steder, men heller det enn at den ikke skal dekke bra. Jeg tok med potesokkene i lommen, så det var bare å ta de på ved behov. Det behovet kom ikke i det hele tatt. Vet ikke om det var like kaldt i skogen, men vi var ute i 45 min, og -17 når vi kom hjem igjen også. Jen var like lett og fin hele veien.
Håper det blir litt bedre alt denne vinteren enn den forrige. Vinteren i fjor var knapt nok begynt før Jen ble syk, og jeg tror vi dro det med oss mesteparten av vinteren. Jen ble jo forholdsvis rolig en periode, og kroppen var jo påvirket av det hun hadde vært gjennom. Så hun var kanskje litt mer frossen enn hun hadde vært ellers.
Hun er jo ikke frisk igjen nå heller, men vi merker ikke noe til det i det daglige.
Vet at mange hunder som har nyresvikt sliter med dårlig apetitt. Jen har ikke det problemet, apetitten er nesten for stor. Siden mange hunder med nyresvikt ikke har apetitt, så blir en del av de tynne. Jen har ikke det problemet heller. Vi må virkelig passe på mengden med mat hun får, hun legger lett på seg. Det finnes ikke så mange typer fôr til hunder med nyresvikt, så for de som sliter med dårlig apetitt er det vanskelig. Jen har fått bare en type tørrfôr etter hun ble syk, Specific sitt fôr for hunder med nyresvikt. Det ser heldigvis ut til å fungere veldig bra.
Vi krysser både fingrer og labber for at denne vinteren blir kjempefin for både to og firbente 👣 🐾 (og at det blir en veldig kort vinter)

2 kommentarer om “Vi turer videre

 1. Et fantastisk fint bilde! ❤
  Skal ikke hverken kommentere dine grader eller mine grader denne gangen 😉 Men jeg krysser fingrene for at dere får den perfekte vinteren! 🙂

  Liker

  1. Takk ❤
   Hehe, tror både jeg og Jen synes turen var veldig fin, selv om jeg fikk hvitt hår på turen.. det gikk heldigvis fort over igjen.
   Jeg håper vi kan gå turer selv om de er litt kaldt i vinter, ellers kan det bli en lang vinter. Og med tanke på turen i dag, ser det bra ut 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..