Mer botox

Hadde ny time på sykehuset mandag. Forrige gang jeg hadde time hadde jeg en veldig lang periode uten migrene. Denne gangen var det motsatt 😦
Hadde med hodepinekalenderen, det har vært verre.. men er ikke akkurat så veldig positivt å se på den. Vet ikke om det er noen virkning av Botox eller ikke, men satte nye injeksjoner med botox. Så får jeg krysse fingrene for at neste tre mnd periode blir litt bedre.

Ble snakk om en annen medisin, jeg var litt skeptisk til å begynne med, med tanke på bivirkninger. Men det er jo bare å prøve, og blir det for galt, så er det bare å slutte.
Jeg bruker visst litt for mye av medisinen jeg har fra før, og den nye medisinen skal (forhåpentligvis) gjøre slik at migreneanfallene stopper helt, og ikke starter igjen dagen etter.

Etter timen på sykehuset så rasket jeg på ned til stasjonen, for å rekke toget jeg hadde billett til. Hadde god tid på Otta, så var innom apoteket for å hente den nye medisinen. Der hadde de ikke medisinen inne, og jeg kjente jeg ble skuffet. Fra å være litt skeptisk med tanke på bivirkninger, så gledet jeg meg til å prøve. Men det ble jo bare litt lenger å vente, trodde jeg. Det visste seg at det var tomt i Oslo også.. og ikke bare det, lageret var i minus, og sto ikke noen dato når det var ventet inn. Det var visst ikke så vanlig.. Jeg lurte på om de ikke hadde noe alternativ, men til den medisinen var det ikke noe alternativ.
Så.. da vet jeg ikke så mye mer, bortsett fra at jeg må ned i medisinmengde. Bestilte meg time hos legen, så får jeg se.

2 kommentarer om “Mer botox

 1. Hmmm…det går mye frem og tilbake, dette. Jeg får en følelse av at botoxen kanskje ikke hjelper? Eller kanskje den hjelper når du får kuttet ned på medisinen du skal kutte ned på? Og kanskje botoxen hjelper når du får satt igang med den nye? Vanskelig dette… 😦 Jeg bare håper de finner ut av det.

  Liker

  1. Veldig mye fram og tilbake.Jeg klarer ikke å se noe mønster i noe av det, og det er frustrerende. Jeg vet jo ikke hvordan jeg hadde vært uten botox nå, men samtidig synes jeg at den burde virke litt bedre, om den virker.
   Medisinen jeg må kutte ned på er den jeg bruker til migreneanfallene, og det kan bli svært spennende. Ser ikke hvordan jeg skal få det til, om jeg ikke får den «nye»medisinen, og den virker. Men, får se hva legen sier neste uke 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..