Garn som frister

Så en veldig fin genser for en tid siden, og etter litt så lastet jeg ned oppskriften. Vil ikke ha mange «større» strikkeprosjekt liggende, så tenkte jeg skulle strikke ferdig det jeg driver med nå, før jeg tenkte mer på genseren. Det varte til jeg oppdaget at de var billig garn.. Så i går kom garnet til genseren 😀

20181107_144242 (800x389)

Det er mildt sagt «litt» spennende å kjøpe garn på nett, det man ser av farger kan vise seg å være noe helt annet. Men noen ganger har man ikke så mye valg. Jeg var veldig spent på grønnfargen og den lyse, men de viste seg å være akkurat hva jeg håpet på. Den brune er også slik jeg håpet på, men den var ikke så avgjørende som de to andre. Og så var det grå da.. jeg trodde jeg hadde fått feil, og sjekket ordrebekreftelsen. Den stemte med hva jeg fikk. Jeg trenger to nøster med grått, og har bestilt ÅTTE 😖 Hadde det enda vært en av de andre fargene, men grått!

Nå må jeg bare få opp farten å bli ferdig med det jeg strikker på, har tatt sin tid.. Da blir Jen glad 🙄😂 Og jeg får begynt på ny genser.

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer om “Garn som frister

 1. Er det mulig å få se et bilde av genseren du skal strikke? 😉
  Jeg har ikke rørt ermene på et par uker, frister så lite å strikke at det bare er trist 😦

  Liker

  1. Jada, om ca to år, når jeg er ferdig 😛 Neida, den heter Villmarksgenser, og er veeldig fin 😀
   Ble litt ekstra med genseren jeg strikker nå, men klør i fingrene etter å begynne.
   Uffda, slik er bare slitsomt, men ikke så mye annet å gjøre enn å hoppe i det..
   Jeg vet jeg nevnte de «rare» strikkepinnene, men det finnes veldig korte rundpinner også. Jeg kjøpte noen av mine på ebay, så de ble ikke så dyre. Tror ikke jeg fant den tykkelsen i Norge heller forresten, jeg strikker helst med litt tykkere pinner enn 2 1/2 😛
   Og med slike korte rundpinner så blir det ikke så langt man trenger strikke med fem pinner før man kan skifte over

   Liker

 2. Er det den med poteavtrykk???
  Ermene strikkes med pinne 9, og jeg får ikke tak i korte nok rundpinner i den størrelsen. Så jeg får bare slite meg fremover, må bare tvinge meg selv til å sette igang.

  Liker

  1. Jeg vet.. 😀
   Men du, jeg kom på noe, hvorfor ikke strikke fram og tilbake, til du kommer opp i «40 cm», så kan du sy sammen nederste delen av ermet. Vet noen alltid strikker hele ermet fram og tilbake, og syr sammen. Har gjort de selv, for en del år siden, men nå foretrekker jeg fem pinner..

   Liker

   1. Hvis jeg noen sinne skal strikke en genser igjen, og jeg ikke blir fortrolig med «annerledes-pinnene», er jo det helt klart et alternativ. Men jeg mistenker at resten av min strikkekarriere går med til kluter og skjørt 😉
    (selv om jeg har veldig lyst til å strikke lapphundkofta…)

    Liker

    1. «Øvelse gjør mester» heter det men samtidig vet jeg at den tiden øvelsen tar ikke alltid er så morsom 😛 Men Lapphundkofta bør jo være en veldig stor fristelse som gjør at man prøver litt 😀 Har sett den på bilder, og den er fin.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..