Sånn litt av hvert

Kom brev fra sykehuset i dag, og jeg begynte nesten å grine etter å ha lest det, av lettelse. Jeg trodde jeg kom til å rive opp brevet når jeg fikk det, men jeg la det fra meg, la inn mer ved i ovnen, fant fram mat til Jen, og så på brevet igjen, og da åpnet jeg brevet. De vanlige MR bildene av hodet, og spesialbildene av arteriene i hodet viste normale bilder.
Så stor lettelse! Jeg så jo for meg at de fant både det ene og andre.. Men prøvde å trøste meg med at det var jo bra det ble oppdaget, for da kunne man gjøre noe med det. Nå vet jeg ihvertfall at hodet mitt ikke er en «tikkende bombe».

Har blitt høst igjen, etter en liten snarvisitt av kulden. Vi hadde -17 på det kaldeste, men greit nok.. Det var bare en kort stund, nå er det varmegrader igjen.
Jeg og Jen gikk tur når det var -12, og det gikk helt fint syntes Jen 😀

20181029_161333 (800x600)

 

Vi hadde en veldig fin tur på slutten av helgen også, med det knallværet. Vi møtte en jeger da vi skulle gå ned igjen, og jeg spurte om det var flere jegeren lenger nede, vil jo ikke komme midt inni noe og «ødelegge». Men de hadde akkurat avsluttet, så var ikke igjen flere jegere der. Det sto en hund med stålos lenger nede der som vi kom til å høre.. (og gjett om vi gjorde). Men jeg så på peileren at den sannsynligvis ikke var der vi skulle gå.. så jeg tok sjansen på å gå. Jen ble en smule ivrig når vi kom veldig nær losen, men jeg var mest interessert i å komme raskt fra der, så hun måtte bare være med meg.

20181027_120933 (600x800)

Det er forresten 1. november i dag, og det er jo en vintermåned, men føles nesten mer som høst. Selv om vi har hatt litt forskjellig vær i høst, så synes jeg det har vært helt flott. Tar gjerne hel november måned med slik vær også jeg 😀

Var sliten etter jobb i går, så Jen fikk maten sin når jeg kom hjem fra jobb, så hvilte jeg litt før vi dro opp i skogen. Oppi der støkte vi en flokk med hjort, var minst fem 😀 Jeg nevnte en stor hjort for en stund siden, som var lydløs, det var ikke disse. De dundret nedover skogen, Jen sto bare å lyttet for å prøve å forstå hva som skjedde.
Vi har stilt klokken (endelig riktig tid igjen), og da blir det litt plutselig fort mørkt på kveldstid fant jeg ut. Når vi skulle snu å gå nedover og hjem, så var det allerede bra skumt (?) Og innen vi kom hjem var det mørkt. Heldigvis hadde vi på refleksvester begge to, man lærer jo..

Etter vi stilte klokken tilbake til normaltid så kjennes det så mye bedre om morgenen. Slippe å våkne av alarm, men heller våkne, se på klokken, og ligge litt lenger 😃 Det som ikke er bedre er at det blir mørkere om kvelden, men man kan vel ikke velge «vintertid» på morgen, og «sommertid» på kvelden 🤔

 

 

8 kommentarer om “Sånn litt av hvert

 1. Jeg så du la ut innlegget på Facebook og der kommer jo bare den første bittelille delen av teksten med, det vil si frem til og med «nesten å grine», og da var jeg kjapp med å komme meg hit til bloggen, gitt! Kjente pulsen steg betraktelig, for da ble jeg redd! Og så var det bare positivt, så utrolig godt. Gratulerer ❤
  Himmel og hav, allerede nede i -17…det er grader jeg alltid håper vi ikke får oppleve her nede i løpet av vinteren, og det er ytterst sjeldent vi gjør også. Joda, etter alle disse årene vet jeg jo at det er kaldt hos dere, men jeg blir like overrasket hver gang uansett.

  Liker

  1. Det er rart det der, for på «forhåndsvisningen» på fb så var bildet på venstre side, og mye mer av teksten, på høyre side av bildet. Da så det veldig greit ut, men ser nå hva du mente gitt, litt småekkel den der.
   Takk! 😀 Så godt å få brevet med det innholdet før helgen, trodde at jeg kanskje måtte vente til neste uke. Og til flere dager som har gått, til mer har jeg jo tenkt på det..
   Jeg synes jo ikke -17 er så veldig kaldt, men trenger ikke så mye kaldere vær i vinter. Er greit om man får det litt gradvis, ikke plutselig fra 0 til -17.

   Liker

   1. På FB hopper og spretter det rundt akkurat som det vil, og det er klin umulig å på forhånd vite om FB klarer å få med bilde fra blogginnlegget når du legger inn linken i teksten, eller om du må laste opp bilde selv. Sånn er det ihvertfall for meg.
    Etter forrige time hos gynekologen, fikk jeg brevet med prøveresultatene en fredag. Jeg vurderte følgende: 1. ikke åpne brevet og grue meg (og dermed ødelegge) hele helgen. 2. åpne brevet og potensielt få hele helgen ødelagt på grunn av dårlig beskjed. 3. åpne brevet og få gode nyheter. Det var selvsagt punkt 3 som ble det riktige 🙂 Men ja, jo lengre tid det tar, jo mer begynner hodet å gruble, de bruker sikkert så lang tid fordi det er noe helt riv ruskende galt og de må bruke lang tid på å forklare dette i et brev. Typisk pessimist-Kjersti-tankegang 😉
    *ler* For meg er -17 helt grusomt kaldt, sier litt om hva du og jeg er vant til om vinteren 😉

    Liker

    1. Jeg «kan» ikke laste opp bilde selv etterpå, da blir det to bilder, og det blir bare tull synes jeg. Har prøvd å bytte ut bilde som kommer automatisk, men det går ikke an å bare ta et annet.
     Men vet jeg har hatt periode der det ikke kom noe bilde også, så de er en del rart i perioder ja.
     Jeg pleier å gå rett på når det gjelder slike ting som brev med resultat osv, men nå ble jeg plutselig litt redd for svaret. Godt for alt man slipper bekymre seg mer for 😀
     Hehe, grusomt kaldt ja, jeg er spent på hva kulden blir her senere i vinter..

     Liker

     1. Jeg får ikke alltid med noe bilde, og da må jeg laste opp selv. Sånn som på innlegget om meg-dagen, der kom ikke bildet automatisk. Jeg har lagt merke til at det skjer oftere når jeg bare har bilder tatt med kompaktkameraet. Men i går hadde jeg bare mobilbilder og de kom ikke automatisk heller, så det er ikke noe skikkelig mønster i hva som gjør at det går galt.

      Liker

      1. Irriterende når det er slik. Jeg vet jeg strevde med ett eller annet lignende en gang, og spurte deg om det var det samme hos deg (det var det ikke, den gangen..) Jeg måtte bare vente til det helt uten videre ble i orden igjen. Og ikke alltid man merker at noe er forandret før de er lagt ut heller.

       Liker

       1. Jeg tror det i all hovedsak er kodingen hos Facebook som gjør det, kanskje i kombinasjon med kodingen i WordPress. Det ekstra morsomme er jo at du og jeg bruker hver vår WordPress-løsning, men det er tydelig at mye av det som ligger i bunnen i de to versjonene er det samme.
        Og forresten: merkelig at et blogginnlegg som handler om én ting gjør at vi ender opp med å diskutere helt andre ting 😉

        Liker

        1. Ja må være noe slik, håper det blir mer stabilt. Husker jeg strevde veldig første gangen det var noe «feil», og uansett hva jeg prøvde så fikk jeg ikke ordnet det. Trodde jo at det var noe hos meg bare, eller noe jeg hadde gjort.. 🙄
         Hehe, ja, og er ikke første gangen heller 😄

         Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..