Når man ikke tror på seg selv

Var ikke helt i form i går kveld, og i morges når jeg sto opp og kjente etter.. så kjente jeg at jeg nok kunne følt meg litt bedre. Var ikke så mye å gjøre med det, jeg måtte på jobb, og hadde en time hos tannlegen fra morgenen. Før vi dro fra hjemme så sa jeg at at hadde jeg vært syk i dag, så hadde ingen trodd meg, ikke engang jeg selv 😂
Jeg skulle bare skifte en fylling hos tannlegen, så jeg grudde meg ikke i utgangspunktet, men sitter sikkert i litt likevel. Jeg vet ihvertfall at for min egen del så bør jeg være bra syk om jeg skal avbestille time hos tannlegen. Det blir bare å utsette noe man må gjøre likevel.
Etter litt prat så sa tannlegen: du vil vel ha litt bedøvelse? Jeg: nei 😲
Altså, LITT? man snakker ikke om litt når det gjelder bedøvelse hos tannlegen!
Jeg takket nei, og sa jeg måtte ha mye, veldig mye bedøvelse 😄 Så da var det bare å lukke øynene og stålsette seg for sprøyten. Jeg har ikke problem med sprøyter, og ihvertfall ikke den hos tannlegen, men det kan kjennes litt ubehagelig ut.. Så lå jeg der og ventet.. og kjente egentlig ingenting. Det er helt merkelig, men noen ganger så gjør tannlegen det slik at man overhode ikke kjenner noenting til sprøyten. Veldig behagelig. Resten av timen var egentlig helt grei også, så nå er jeg ferdig for denne gang 😀

Det er plutselig snart helg igjen, vi har hatt så bra vær siste tiden, så håper det fortsetter i helgen også, og gjerne enda lenger 😀 Det blir uansett en tur eller to i helgen

DSC_2513 (800x450)

 

2 kommentarer om “Når man ikke tror på seg selv

  1. Så bra at det gikk så bra!!! Flinke jenta! ❤
    Jeg har en vanlig tannlegetime hos den vanlige tannlegen min om en stund, gleder meg ikke. Og ikke får hun røre _den_ tanna heller… 😦

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..