23. oktober

Dette blir en uke med mange forskjellige hendelser.. Starter i morgen, time hos tannlegen 😨 Neida, regner med at det går greit.. er bare den årlige sjekken, så det foregår ikke så mye skummelt. Verre med den timen jeg skal ha der senere i høst, da blir jeg virkelig 😨 Det nytter ikke med sunn fornuft heller, ihvertfall ikke der og da. Trøsten er at jeg har en utrolig grei tannlege.
I går morges og i morges, så snødde de tett når vi dro på jobb. Heldigvis ble det borte igjen med det samme. Litt verre er gradene neste uke, blir litt kaldt, men ser heldigvis til å være forbigående det også. Nå er ikke -15 grader kaldt, bortsett fra første gangene om høsten.
Jen har ikke vært en hund som har vært redd for litt vær. Hun har nesten irritert meg med at hun har all verdens tid når hun skal tisse, og det bøtter ned. Vi har blitt klissvåte begge to. Nå ser det ut som det kan være på tur til å endre seg litt. Hun har ikke vist så veldig til iver over å ut siste par dagene, håper hun ikke blir en slik «værpyse»..
Har ikke vært tur eller andre ting i ettermiddag/kveld, det merkes, hun har vært litt fantasifull, og veldig inkluderende i det hun har drevet med inne. Nå ligger hun rett ut på sauen, foran ovnen.
Ble en fin tur i går

20181022_160119 (800x600)

4 kommentarer om “23. oktober

 1. Lykke til hos tannlegen! Jeg føler med deg og skal tenke på deg i hele morgen! Og også den kommende dagen, hvis jeg vet hvilken dag det er.
  Veldig greit med en hund som ikke bryr seg om været. Heldigvis har ingen av mine vært pysete på vær når vi skal ut.
  Og forresten: i dag har jeg nesten vært i himmelen! På vei til kurs møtte jeg en 6 mnd gammel Border Collie-gutt som bare ville gi meg nusser ❤ Og på vei hjem fra kurs møtte jeg en 9 uker gammel Buhund-gutt som helst ville tygge på meg, men som ulte når jeg gikk fra han ❤

  Liker

  1. Takk, jeg er alltid sikker på at slike timer som den i morgen, vil vise helt forferdelige ting (x antall hull osv), og jeg tar alltid feil. Håper det denne gangen også, for nå er jeg liksom ikke såå redd 😛
   Blir spennende å se utover, med vær og hund. Forhåpentligvis bryr hun seg lite når vi går tur, for vi kan liksom ikke gå bare i fint vær.
   Ååå, valpenusser er bare så herlig, gleder meg faktisk til neste her i huset 😄

   Liker

   1. Hvordan har det gått i dag? Null hull og bare velstand, håper jeg 🙂
    Nei, det er jo bare å tvinge henne med hvis hun ikke vil ut. De fleste hunder bryr seg lite om været når de først har kommet seg ut, er ihvertfall min erfaring.
    Det er helt magisk! Er en lærer på ene jobben som har med seg en liten Affenpincher-valp for tiden. Han er ikke redd, men bittelitt reservert, så nå har jeg godsnakket med han i mange dager, og i dag ville han både leke med meg, bite i meg og kose med meg. Og nusse litt på hånda mi ❤ Man glemmer litt hvor mye jobb det er med de små når man sitter sånn og bare har det gøy 😉

    Liker

    1. Gikk så bra 😀 Må skifte en gammel fylling om noen uker, og det jeg hadde grudd meg så forferdelig til, var det bare å glemme, slik det er nå 😲😀
     Valper er jo så søte 😍 Jeg husker fremdeles hvor mye jobb det kan være med de, men på veldig mange områder var Jen en drømmevalp ❤ Det eneste vi jobbe litt ekstra med var hjemme alene trening. Der er jeg jo nesten «panisk». Er så redd for å få en hund som ikke kan være alene, så velger å bruke lang tid, og jobbe litt ekstra med slik.
     Andre sine valper er veldig greit nesten uansett hvordan de er 😄

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..