Skogstur med dyr

Hadde egentlig ikke tid til å gå noen tur i kveld, men siden Jen var så «morsom» i går kveld, så fant jeg ut at en liten tur, det måtte jeg bare ta meg tid til. Og for en tur 😀
Etter litt så syntes jeg at jeg så noe, og 30-40 meter foran oss gikk en stor hjort over»stien». Utrolig hvor stille slike store dyr kan være noen ganger. Hadde jeg ikke sett dit jeg gjorde, så hadde han krysset uten at jeg hadde visst om det.
Når vi kom opp der han hadde krysset, så så jeg nedover der han kom fra, og der sto det to hjorter til. De sto å så opp på oss, men så beveget jeg litt på meg, og da løp de, alle tre.. Fire hjort på få minutter er ikke verst. Det er så morsomt å se dyrene i skogen, og selv om de skjer både nå og da så er det like flott opplevelse hver gang.
Jeg og Jen fortsatte oppover et stykke, så ikke flere dyr, så vi gikk ned igjen. Ikke lenge etterpå kom vi til en åpning.. og der sto to rådyr å så på oss 😀 De var ikke mye skvetne av seg, så jeg tok bare med Jen å gikk videre nedover.
Like etter vi kom ned.. og skulle gå gjennom lekeplassen, så så vi enda et dyr, et ekorn som løp opp i et tre.

20181024_172711 (800x600)

 

2 kommentarer om “Skogstur med dyr

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..