Noen dager

Alle kjenner vel til de dagene der alt går på tverke, det er slitsomt, og drepen for humøret. Men så er det de dagene der alt går «på skinner», de er så utrolig mye bedre 😄 Men ikke alltid man tenker over de, i forhold til de dagene der man bare burde holdt sengen.
Det er egentlig bare småting som gjør at dagen føles så bra, men mange småting er bra det. På jobb gikk alt så greit, men det gjør det som oftest. På tur hjem skulle jeg innom butikken etter en pakke, og så tok jeg en runde i butikken for å se om jeg fant noe spennende til middag (det ble pølser, middagen sin det tenker jeg 🤣 ) Og med det samme jeg begynte å titte rundt så oppdaget jeg noen spann i en hylle, og de nærmest ropte navnet mitt! Det ble et par av disse med hjem, så nå er det ordnet.

DSC_2108 (360x640)

Det var fantastisk vær, syklet hjem i t-skjorte og 19 varmegrader. Når jeg kom hjem så lå Jen klar å ventet til jeg kom inn, hun er mildt sagt overveldende å komme hjem til.
Så fikk jeg unna noe kjedelig «kontorarbeid» som jeg hadde tenkt å vente med. Så greit når man er ferdig med noe som er kjedelig.. Så gikk det bare «slag i slag», så greit å få unna ting man ikke har lyst til å gjøre, enten det er kjedelig eller hva det er som gjør at man har lyst til å «i morgon, i morgon, nei ikkje i dag».
Jeg tok med Jen å gikk etter veien en tur, ble en fin kveldstur 🙂

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..