Favoritt

Høsten har satt sine spor, og det er en fantastisk årstid 😀 Jeg blir bare mer og mer glad i høsten, og etter en slik sommer som vi hadde i år, så er høsten min favoritt av de fire årstidene. Joda, etter høsten kommer vinteren (som ikke er noen favoritt), men man kan ikke tenke slik, synes jeg. Jeg koser meg med høsten her og nå, vinteren kommer når den kommer, det får jeg ikke gjort noe med (kanskje like greit).
Har vært et fantastisk høstvær, i dag er det litt småregn og vind, men det hører med det også. Så lenge det ikke er kaldt, så er det bare koselig å være ute i litt regn. Ikke når det bøtter ned altså! Men siden vi bor i Skjåk, så er det vel ikke regn så mye å bekymre seg for.. ☔

Denne uken ble litt annerledes enn jeg hadde håpet, men nå begynner jeg å dra meg til igjen. Vi gikk en liten tur i skogen alle sammen i går, og i dag ble det en minitur. Jen var med Tore på en lenger tur tidligere i uken, dagen etter var det knapt nok jeg så Jen. Den turen satt i en stund.

DSC_2061 (1) (800x450)

Vi var på hundebana først i uken, der var mange hunder, og folk. Der bør vi møte opp mer nå framover ser jeg. Ikke det at Jen var så utrolig «flink» før sommeren, men nå var mye av det som jeg syntes var ok før, ikke så ok lenger 😂 Man må jo trene på det man vil opprettholde, så da har vi noe å gjøre.
Jeg har en litt avslappende holdning til en del hundedressur, noe som merkes både med det ene og andre.. Men vil jo at hunden skal kunne oppføre seg skikkelig, så da får vi trene litt på det. Hva jeg mener er skikkelig skal jeg ikke gå så mye mer inn på denne gangen 😏

Vi har vært i en veldig koselig konfirmasjon 🙂 Det har tatt noen år, men nå er alle i den «hopen» konfirmert.

Nå er vi snart klare for en uke med mye forskjellig 🙂

 

DSC_2062 (593x800)

 

 

 

4 kommentarer om “Favoritt

 1. Ser ut som veldig fint terreng å gå i på det første bildet, hvor er det? Er det andre bildet tatt i samme område?
  Jeg vurderte en stund å planlegge telttur på fjellet i høstferien, men fant ut at jeg er altfor bedagelig anlagt og ikke har lyst på for mye drittvær. Så da blir vi hjemme istedenfor, Eileif og jeg har tatt 3 feriedager hver, men bare to av de er på samme dag (han kan ikke ta ferie på onsdager). Så da skal jeg legge planer for både lengre og kortere turer, og så får været avgjøre hvilken det blir 🙂 Og så event på lørdagen da 🙂

  Liker

  1. Det var veldig fint, er i samme område, i Billingsdalen..
   Jeg har mange planer for ferien min, alt for mange sannsynligvis 😂 Skal slappe av og kose meg først og fremst, og så håper jeg på mange fine turer i skogen.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..