Sportrening med forstyrrelse

Jen gikk et interessant spor i dag, det skjedde litt for mye. Da vi kom kjørende dit vi skulle gå, så ble jeg var en elg, som sto ved sporet, hurra.. Det er slik man må regne med når man legger spor i områder der det går mye dyr, og det er jo fin trening. Heldigvis så ikke Jen elgen før vi gikk, for vi skulle gå en «runde» først, var bruksspor denne gangen.
Vi startet og alt gikk så bra, så jeg følte meg så glad der vi gikk 😀
Så stakk Jen snuten ned i et jordvepsebol, det var ikke bra.. Vepsen likte ikke å bli forstyrret, og Jen ble bitt flere steder. Jen likte ikke å bli bitt, så hun ville bare bort fra der, og løp oppover en bakke. Hva som er rett eller ikke vet jeg ikke, men sporet var helt glemt uansett, så jeg gikk opp til Jen og snakket litt med henne. Etter noen minuter så gikk vi nedover igjen, snuste litt (i god avstand til bolet) og kom rett inn på siste del av sporet, så hun fant foten 😀

Snapchat-1240267047 (360x640)

Nanook har reist igjen, men kommer tilbake når elgjakta starter 🙂
Tror hundene har kost seg, og litt morsomt med en jämthund i hus igjen, selv om det også er litt «vemodig».
Veldig lett å glemme hvor ung han er når man ser hvor «stor» han er. Han ble litt mer valpete ettersom helgen gikk.. Det holdt på å forsvinne både det ene og andre 😁
Nanook skal ha alle lekene selv, både de han har, og de Jen har. Jen bryr seg ikke, og lar han bare holde på. Hun er såå snill med besøk, innenfor hennes grenser..  En av de grensene tråkket Nanook plutselig over i helgen, Jen var utrolig rask og kvass til å si fra, og Nanook tuslet fra vinduet til Jen 😂Greit å se at hun sier fra om det er noe hun ikke liker.

DSC06638 (800x533)

DSC06661 (800x533)

DSC06665 (800x533)

DSC06663 (800x533)

 

 

2 kommentarer om “Sportrening med forstyrrelse

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..