Dårlig form, bedre form, og en myte

Halsbetennelse er sjelden greit, men å få det midt på sommeren når det er på det varmeste er slitsomt.
Det startet før helgen, men trodde jeg brygget på en forkjølelse bare. Forkjølelsen kom aldri.. men halsen ble verre! Nå håper jeg bare på snarlig bedring, med tanke på jobb, og helgen. 1-2 dager hjemme er greit, mer enn det så tror jeg at begynner jeg å bli bekymret.
Er heldigvis noen dager til helgen, greit å kunne gå litt raskt i ringen, og samtidig ha igjen stemme og pust. Heldigvis ser det ikke ut til å bli 30 grader lenger, det hjelper jo på.

Jen kom seg fort ut av den innbilte perioden, håper bare ikke den kommer tilbake. Det hjalp veldig med mye folk og annen hund på besøk forrige helg. Det gikk i ett hele helgen så Jen hadde mer enn nok å styre med.
Skal huske på samme «oppskrift» om det skjer igjen 😀

DSC06060 (800x533)

 

Myter.. Når det man tror er fakta 😛
Når jeg er nesten inne på tema som løpetid.. Jeg trodde at man helst ikke skulle HD røntge tisper når de hadde løpetid. At det da var lettere for at resultatet ble feil. Jeg passet på når Amanda skulle røntges, og det samme med Jen, at det ikke var under løpetid. Men etter en samtale for litt siden så tenkte jeg at jeg skulle sjekke litt om hva som sto om det. Om det var slik så burde kanskje flere vite om det.
Og av det jeg fant om det på nett, så ser det nokså sikkert ut som det er en myte. Greit med alt kan man avkrefte og/eller bekrefte 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..