Bruksprøve, og en liten fjelltur

Vi hadde meldt Jen på bruksprøve for schweisshunder lørdag, var samlet prøve i Hornindal.
Vi dro vestover på ettermiddagen fredag. Vi hadde et annet ærend også, Den trondhjemske postvei.. en cache 🙂 Vi har vært der før, men da ble det DNF. Nå hadde vi bedre tid, og det var bedre vær. Jeg ble nesten litt skuffet.. fant den litt for fort, med tanke på at vi hadde DNF på den forrige gang. Skal ikke skrive for mye, selv om det ikke er loggen, men var noe helt annet enn jeg hadde sett for meg, og lett etter 😛 Det er ikke første gang, man gjør seg opp en mening om hva man leter etter, og så finner man noe helt annet.
Var ihvertfall veldig greit å endre det blå fjeset til gult på kartet 😀

Vi fant stedet man skulle samles til bruksprøven

Snapchat-1114547315 (450x800)

 

Lørdag var dagen 🙂 Vi var litt spent, men også realistiske 😉  Jen har ikke gått bruksprøven før, heller ikke trent.. Var Tore som skulle gå prøven, jeg syntes den var litt «skummel».

Jen fikk «ikke godkjent», men det som var veldig positivt var at hun knapt nok hadde reagert på skuddet. Bare snudd seg fort for å se, og så sporet videre 😀 Man kan lese regler for bruksprøve for schweisshunder her (nkk.no)

Kritikken til Jen «Tok an å fulgte sporet så lenge det var blod. Sleit litt i tilbakeg. m/blod men er innafor.
Kom til den delen av sporet uten blod og da ble det veldig tungt. Kom seg gjennom og over på bloddelen igjen. Ble kalt tilbake to ganger. Er skuddfast»

Poengene ble 4-3-6-3, tror man må ha 4-4-4-4 for å bli godkjent.

Nå har vi sko, og det skal trenes 😀

Var veldig mange flotte bayere å se, og hyggelige folk å snakke med. Traff igjen flere vi hadde møtt før, og flere nye. Regner med å treffe på en del av de samme neste helg, da er det Schweisshundspesialen 😀 Tror det er påmeldt 37 hunder 😀


I dag startet jeg dagen med stein.. er «noen» stein som skal flyttes en del meter. Jeg og trillebåren skal nok bli gode venner utover uken 😛
Når det ble for varmt til at vi kunne drive ute så dro vi til fjells en tur. Der var det fremdeles varmt, men ikke for varmt.
Jeg tenkte Jen kanskje ville bade litt, men hun syntes det var mer enn greit nok å bare vasse litt

DSC06130 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..