Mot fluer, mygg og flått

I fjor kjøpte jeg et par bokser av denne sprayen

DSC06139 (800x534)

Nå i sommer har jeg testet den både i skogen og på fjellet (Aursjoen), og den er fantastisk! Jeg ser fluene, men de holder seg på avstand 😀
Jeg kjøpte Centaura boksene hos veterinærklinikken her i fjor, etter å ha spurt mange steder etter den. Tydeligvis ikke bare her den fungerer siden det var så vanskelig å få tak i den.
Jeg har såvidt prøvd den på Jen, siden den kan brukes på hunder også. Og blir nok å bruke mer på henne senere i sommer når vi skal til mer flåtte steder…

Tidligere år har jeg prøvd mye mot disse hersens fluene, men ingenting har fungert. Og det har ødelagt en del av turene. Så når jeg først har funnet noe som hjelper så bra, da er turene reddet 😀

4 kommentarer om “Mot fluer, mygg og flått

  1. Det tror jeg, vi har ikke så mye klegg her, så det har jeg ikke fått prøvd skikkelig. Men når disse utrolig innpåslitne fluene holder seg unna, så bør resten gjøre det også 😛 Ingen av de andre sprayene/midlene jeg har prøvd, har holdt fluene unna. Det lukter ikke insektspray av den heller synes jeg, men skal ikke si at den lukter godt.
   Skal ha den med nedover, så får du se 😀

   Liker

   1. Kleggen er ekstrem her nede, det har den alltid vært. Og det er mye flått i år, så det blir spennende å se hvordan den fungerer, spesielt på Jen. Vi plukker daglig flått av Nairo, selv etter korte turer langs veien her 😦

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..