Jen går i hi

I morges kom Jen nærmest løpende når jeg hadde frokost oppi matkoppen hennes 😀 Og hun spiste med stor apetitt, hun er jo vanligvis veldig matglad, så siste tiden har vært rar. Hun oppførte seg mer som vanlig også 🙂
Når vi skulle dra i morges så slo jeg på varmepumpen, siden ingen av oss skulle hjem før rundt halv fire. Men tror det var litt dumt.. For når jeg var inne på kamera å kikket i dag, så fant jeg ikke Jen. Jeg tok en runde med kamera for å se om hun lå et annet sted enn de plassene hun vanligvis ligger, men nei.
Jeg tok en ekstra kikk på sengen.. og oppdaget en «bulk» som jeg plutselig forsto hva var.

hundiseng

Det er ikke så rart da, når man setter på avkjøling på varmepumpen, til 23 grader! Jeg lovde Jen å sette den på 27 grader neste gang..

Jen fikk middag etter vi kom hjem, og spiste med god appetitt, så matlysten er på topp, og kvalmen borte. Siste gang hun kastet opp var like før vi skulle dra fredagskvelden.

Det har knapt nok vært sol i dag, men vært varmt likevel. Hadde tenkt å vente med tur til senere i kveld, men tok med Jen på en liten tur tidligere i kveld. Da var det overskyet og 23 grader, så det gikk helt fint. Er mye vann på turen

DSC_1408 (1) (800x529)

 

Fikk mail fra Buzzador i dag, kan ikke huske sist jeg har vært med på kampanje fra de. Har ikke meldt meg på de siste kampanjene jeg har fått mail om.. Ikke så sikker på om jeg egentlig vil være med på denne heller. Man får gratis epilator, og jeg har en som er veldig god fra før.

Neste uke kommer selen jeg bestilte til Jen, og jeg gleder meg vilt! Både til å endelig få prøvd sykkelen med Jen, og en sele som passer! Håper på litt annet vær også, det er litt for varmt for slik trening nå.

 

2 kommentarer om “Jen går i hi

 1. Så bra at hun er på vei tilbake til seg selv!
  *ler* Du vet at hunden er glad i varme når 23 grader er for kaldt :p
  Pussig at du skulle få tilbud om en epilator akkurat nå 😉

  Liker

  1. Jen er veldig glad i varme, og se ut til å takle varmen veldig bra. Men man må jo være forsiktig uansett, dessuten orker ikke jeg så mye når det er for varmt 😛
   Ja du sier noe, tenkte på det da mailen kom, hehe. Skulle ikke forundre meg om jeg får den heller.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..