Kveldstur, og ny time

Puh, fremdeles varmt, men jeg klager ikke. Jen klager ikke heller.. hun er veldig glad i varmen ser det ut til. I går kveld litt før vi skulle legge oss, så gikk hun på soverommet for å legge seg. Når jeg gikk etter for å åpne vinduet så ser jeg at bare nesen til Jen stikker ut av sengen, ikke så rart da, var jo bare 26 grader der..

Vi var ute å gikk litt før, og var tydeligvis ikke bare vi som venter til kvelden med hund og tur nå. Vi gikk etter veien, og ned til elven etterhvert. Det var for kaldt å bade syntes Jen, så hun vasset bare litt 😀

DSC_1444 (450x800)

Jeg gleder meg til helgen, da skal jeg på fjellet igjen! Skal ikke være fullt så vamt, lørdag er meldt bare 25 grader, og søndag 24 grader. Forhåpentligvis er det kjøligere på fjellet.

Jen spiser som normalt, selv i denne varmen. Må vel ta igjen litt.. Hun har løpetid enda, men nå merker vi knapt nok noe til det. Så det var egentlig ikke så galt, selv om det var lite morsomt når hun spiste så lite og kastet opp så mange ganger. Jeg hadde en bitteliten tvil, om det var løpetiden som gjorde det, så fulgte veldig godt med på henne. Vet jo aldri hva som kan skje, eller utvikle seg. Nå er det forhåpentligvis minst 8 mnd til neste gang 😀

Jeg ringte sykehuset igjen, men det kunne jeg latt være.. de hadde allerede satt meg opp på time, så fikk brev samme dag. Ikke er det lenge til heller 😀 Da blir det botox igjen, regner jeg med. Har vært litt så som så siste tiden, men nå kan det være varmen som virker inn også.

 

2 kommentarer om “Kveldstur, og ny time

 1. Skjønner godt at du blir litt ekstra påpasselig med den historien Jen har, men det er jo veldig bra at det var over såpass fort!
  Jeg drømmer om fjellet nå… Hadde et par vinterbilder på mobilen som jeg vurderte å poste på Insta i morges, men turte ikke for jeg regner med å bli hudflettet av å ønske meg kaldere vær 😉
  Åh, så bra! Krysser fingrene for at botoxen hjelper masse denne gangen også! Og ikke minst at det hjelper lengre!

  Liker

  1. Jeg var redd det kom til å vare hele løpetiden, så at det kom seg nå er helt greit 😀
   Hehe, er flere som ønsker seg kaldere vær tror jeg, fint med varmt vær, men trenger ikke være såå varmt.
   Takk 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..