Snøen som falt i fjor

..blir liggende en stund til!

DSC_1078 (800x450)

DSC_1081 (440x800)

Det er ikke fullt så galt som det ser ut til, trøster jeg meg med. Snøen har krøpet fra gjerdene rundt hagen, og det begynner å bli bart noen steder.. Men, vi har mer enn nok, så om noen ønsker litt snø? Bare kom å hent!

Det ble litt av en opplevelse på soverommet i går kveld.. Det hadde kommet en flue innpå rommet, men den ble fort «borte».. Vi la oss igjen, men da kom det enda en flue, og den lot seg ikke knekke så lett nei. Jen fulgte godt med, og hjalp til det hun kunne. Det var mildt sagt underholdning å følge med henne. Men den fluen måtte gi seg også.. og ble «borte». Jen satt lenge å ventet på tredje fluen 😛 Som heldigvis aldri kom.

Vi har veldig grei rutine på alt om morgenen, blant annet er jeg og Jen ute tidlig. I morges var det noe som forstyrret, mye! Det kom stadig isflak nedover elven (Jen har doen sin helt nede ved elven, innenfor hagegjerdet) og det kom mange lyder fra isen og vannet. Litt for mange lyder, for Jen klarte ikke å konsentrere seg om annet, og hun syntes det var på sin plass å si fra også. Det er ikke så lurt å varsle andre om slike farer, før halv seks om morgenen.. så vi gikk inn igjen.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..