En fin tid

Vi har hatt noen fantastisk flotte dager 🙂 Litt kaldt om natten/morgen, men kan vel ikke få alt.

I går startet jeg sykkelsesongen, og det tok sin tid å sykle hjem.. (Når jeg syklet hjem idag så skal jeg si jeg kjente at jeg ikke hadde syklet siste måneder..)
Når jeg kom hjem i går så tok jeg med Jen på tur, vi gikk opp Aursjovegen, ned gamle Aursjovegen, og veien hjem igjen. En kjempefin runde, som vi brukte to timer på.. Vi ruslet i vei, og koste oss. Vi skulle ikke rekke noe 😉
Jeg hadde med halsbånd og kobbel til Jen til vi skulle ned på veien, men så lot jeg henne bare gå i selen. Og det gikk veldig bra. Jeg vil at hun skal skjønne forskjellen på halsbånd og sele, av flere grunner. Men går hun greit i selen når vi går etter veien så er jo det veldig greit. Ellers får hun styre mye selv når hun har på selen, jeg orker ikke å gå å mase.

 

Sele, line, hund og annet ser ikke ut for tiden, det er så mye jord, sand og vann de vi går, og snø! At alt blir utrolig skittent. Jeg lar utstyret tørke, og så tørker jeg bare av det.. Resten får bare være.. Ser at Jen har begynt å røyte litt også, våren er en fantastisk tid.. Heldigvis er det bare en «kort» periode, selv om den kanskje blir litt lenger enn vanlig nå, pga snømengden.

I dag har Jen vært med å skifte på seng, støvsuge og ordne til litt. Hun er til veldig stor «hjelp», synes hun.
Vi har så flott et vær at verandadøren har stått oppe lenge også 😀 Jeg stoler ikke på Jen og verandaen, så stenger åpningen med kompostgrinder. Dumt at det er så mye sprett i Jen, ellers kunne hun kost seg godt på verandaen.

I morgen er det fredag, og jeg gleder meg veldig, av mange grunner 😀

 

2 kommentarer om “En fin tid

 1. Ser ut som hun fikk luktet på absolutt alle barnålene på den kvisten 😀
  Hmmm…går du i joggesko på snøen?
  Fredag er alltid fint (har hatt fredagsfølelse i hele dag, blæh), blir spennende å se hva du skal i morgen. Ha barnebarna, kanskje? 🙂

  Liker

  1. Som du ser så er det ikke rart vi bruker tid på tuene våre, hehe. Hun får lukte på det meste, og til hun er ferdig stort sett, når vi går slike turer. Når vi går på vei med halsbånd er det ikke slik, og hun er forbausende flink til å skille det.
   Neida, er slike tursko, eller hva de heter.. med membran osv, med de drikker vann som fy. Litt for godt brukt kan man si.
   Jeg trodde det var helg når jeg våknet tirsdagsmorgen, så dette ble en lang uke!
   Ikke noe barnebarn i helgen, men vi skal bl.a på en butikk sammen.. Kommer nok en snap, eller mange.. Jeg har jo litt problemer med å gi meg når jeg først begynner, haha.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..