Trening

Nå har vi full fokus på trening!
Vel, det var kanskje å overdrive, og ikke bare litt.. 😛 Men når det begynner å bli litt mer vårlig så er det mye enklere med en del.
I går gikk vi tur etter veien, det er jo ikke noe spesielt med det, bortsett fra at vi knapt nok har gått på vei i vinter. Nå blir det å ta noen turer etter veien, så vi kommer inn i det igjen.
Vi var å trente litt på banen til hundeklubben i kveld (der er det ikke snø!)
Bortsett fra at vi har en «lang vei å gå», så gikk det så mye bedre enn jeg trodde 😀 Vi var alene litt over en halvtime, og så kom det ei med en hund. Jeg ble veldig glad når det kom andre, så vi fikk trent litt på å være der med andre også, og det gikk jo så mye bedre enn jeg trodde det også!
Alt i alt så synes jeg det går veldig bra for tiden, og det er litt morsomt. Det som blir mest spennende er jo sportreningen, men det må vi dessverre vente litt til.

Jeg tok noen videoer fra en annen tur, men det ble bare rot med det jeg skulle vise.. så det får vente til en annen gang. Men har jo en video av ingenting spesielt 😉

Jeg må stramme inn selen litt ser jeg, den har vært brukt med genseren under, så den sitter litt løst. Og håper virkelig det ikke blir behov for mer klær før neste vinter!

Fra i kveld

DSC_1066 (800x450)

DSC_1067 (800x450)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..