En lang natt

Vi la oss tidlig i går kveld, men Jen var ikke i noe sovemodus. Jeg vet ikke hva som egentlig var verst, har en mistanke om at skjermen var det verste siden formen ellers var merkelig fin.
Hun fant ikke noe ro. Hun lå å sov litt ved Tore et par ganger, men så var det på igjen. Tore gikk ut med henne en tur, for å se om det hjalp, og da tisset hun igjen. Lappene på hodet falt selvsagt av også, etter herjing og risting på hodet.
Etter litt til så tok jeg med Jen opp, så satt/lå vi i sofaen å så på Special Victims Unit og CSI. Da var hun såpass rolig ved/på meg at jeg faktisk kunne følge med på tv.
Halv fire så slukket jeg tv og lys, så sovnet vi på sofaen. Et par timer senere var det tid for frokost med god apetitt, og en rask luftetur.
Formen hennes i dag har vært usedvanlig bra synes jeg, hun er ikke helt happy for skjermen, men den må hun ha på hele tiden. Hun må ha litt hjelp med matkoppen når det er mat, men vann får hun til å drikke, med skjermen på.
Hun har hvilt mye i dag, men det gjør hun jo på dagtid uansett.
Når Tore kom hjem var det ei som var veldig glad, og veldig klar for lek.. Selv om vi prøver å minimerer lek og herjing, så er det på en måte godt å se at hun er i så fin form.

 

 

Etter litt så fant hun heldigvis ut hun skulle slappe av i sofaen med Tore.
Det er 13-14 sting, så det synes godt.. Pelsen vokser ut igjen, og arr blir det nok, men så lenge alt går greit så er hun den vakreste uansett ❤
Det sitter litt i meg fra sist gangen hun var syk kjenner jeg, men nå ser alt veldig greit ut, så krysser fingrene for at det går riktig vei uten noe mer. Vi skal fjerne stingene om 13 dager, og da tar vi vaksinen også.

Mer eller mindre dårlige bilder

DSC_0745 (640x448)

DSC_0761 (640x360)

DSC_0763 (1) (640x360)

_20180228_082609 (640x317)

DSC04911 (640x427)

DSC04914 (640x454)

 

Gjenstår å se hvordan natten blir igjen, heldigvis har vi en sofa som er god å ligge på 🙂

 

2 kommentarer om “En lang natt

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..