To netter til

Jeg var forberedt på en natt til på sofaen.. men vi startet i sengen alle sammen 😉 Den natten ble helt annerledes. Jen var tydeligvis mye bedre, og mer «komfortabel» med skjermen. Hun sov faktisk bra andre natta. Hun var våken noen ganger, for å snu seg, finne seg en annen stilling, osv, men det gjør hun til vanlig også.
Hun fikk smertestillende tirsdagen før vi dro hjem fra veterinæren, nå etterpå er det bare antibiotika hun får.
Hun er litt kvalm, spesielt på kvelden ser det ut til. Men skjer heldigvis ikke noe mer.. Vi merker at hun fremdeles trenger mer kroppskontakt, og hun er ikke akkurat lite glad i det i utgangspunktet.
Tredje natten ble fin også, tidlig i morges lå hun på ryggen i sengen vår med skjermen på.
Ellers er hun i nesten litt for bra form, tror ikke hun helt vet sitt eget beste.
Jen er forbausende tålmodig, med tanke på at hun er helt rolig inne, der har vi ikke noe valg for tiden pga været.
Skjermen tok det en kveld og en natt for å bli vant til. Hun er nok ikke så veldig glad i å gå med den, men den er fullt og helt godtatt å gå med. Og akkurat det er bra, for den må hun bruke en tid enda.

Solskinnshund

DSC_0778 (640x360)

Det er 2. mars i dag, i kveld også.. Og det er jo starten på våren, hahaha! 1. mars våknet vi til -32 grader her (i dag var det bare -31). Og det er meldt kaldt resten av måneden, hurra.. Snøen gidder jeg ikke snakke mer om akkurat nå.

Jen er ikke glad i kulde, og nå må vi være ekstra forsiktige. Jeg hadde en mistanke om at det skulle bli nokså kaldt i går morges, så hadde lagt til et sett med potesokker. Nå er ikke Jen så glad i sokker, men noen ganger har man ikke noe valg.

Snapchat-236808992 (360x640)

 

I går kveld begynte Jen å mase tidlig, for å legge seg.. Tidligere på kvelden syntes jeg litt synd i henne, så hjalp henne så hun fikk lagt seg inne i sengen igjen

DSC04930 (640x427)

 

 

4 kommentarer om “To netter til

 1. Godt å høre at det går fremover! Det er en av tingene som er frustrerende med å ha hund, det er umulig å fortelle de hvorfor de har det som de har, hvorfor de har vondt, hvorfor de må gå med skjerm, hvorfor de må ha på sokker og dekken.
  De temperaturene deres er helt hinsides….

  Liker

  1. Hadde vært litt enklere om de hadde forstått hvorfor ja. Heldigvis er det bare foe en begrenset periode.
   I morges våknet vi til DET været, -16 😀 og snøvær..
   Regner med at den verste kulden har gitt seg nå 🙂

   Liker

   1. Nesten sommer det jo 😀 Er helt klart mildere her også, men fremdeles kaldt og sånn skal det bli i mange dager fremover. Er så lei av å fryse, og er samtidig så glad for at jeg ikke bor på et kaldere sted.

    Liker

    1. Ihvertfall vår 🤣
     Jeg fryser heldigvis ikke, men er utrolig glad for kombinasjonen varmepumpe og vedovn. 16 grader er helt greit å stå opp til. Men er begrenset hvor stort utbytte man får av varmepumpe i slike temperaturer vi har hatt, og det koster..
     Er et par steder det har vært kaldere enn her også, men – 32 er i kaldeste laget synes jeg. Knappe en mnd til april! Og etter det er det mai, da begynner vel litt av snøen her og forsvinne også 😂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..