Operasjon

I dag hadde Jen time til å fjerne et par vorter/kuler. Jeg hadde ikke tenkt så mye på hvordan det ble, men det ble litt «mer» enn hva jeg trodde. Jeg vet ikke hva jeg egentlig hadde sett for meg, men når vi fikk se hvor stor en av de var etterpå, så ble jeg litt forbauset. Heldigvis var det ikke noen forbindelse videre i kroppen, så da pustet jeg lettet ut.

Nå skal hun ha på bandasjen så lenge hun kan.. det kan jo bli spennende. Hun prøvde å klø seg med de samme vi kom hjem, så det var på med skjerm med en gang. Hun var ikke helt i form første timene, er litt bedre nå. Hun spiste kveldsmat med god apetitt, og slapper av, hviler ut til natten..
Skjermen kan bli en utfordring, blir en del kollisjoner, jeg håper hun venner seg til å ha den på nokså fort.

DSC_0743 (1) (800x450)

2 kommentarer om “Operasjon

  1. Oi! Jeg trodde den ene var mye lengre ned på nakken/mot ryggen! Stakkars lille jenta ❤
    Håper det har gått bedre i dag enn det gjorde i natt, at dere har fått sovet litt begge to.

    Liker

    1. Ja det gikk greit i dag, hun har slappet av en del. Og vi har kost oss på sofaen 🙂 Selv om det er vanskelig på en del måter nå, så har hun vært «merkelig» fin i dag 🙂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..