Slutt på helgen, og start på ny uke

På dagen i går så var Tore ute med snøfreseren igjen (den har gått noen timer i vinter), jeg støvsugde litt, og plutselig så snur jeg meg å ser henne her

DSC_0431 (482x640)

Hun ser snø-skyen gjennom vinduet, og skulle helst ha sett litt bedre hva som foregår ute.

Etterpå hadde vi en veldig fin tur igjen 😀 Var borte litt over to timer, og kjempeflott vær!
Jen storkoste seg som vanlig, hoppet og spratt, og herjet i snøen.

 

Snacks, synes Jen.. Jeg er ikke helt enig, men har innsett at litt blir det uansett hva jeg gjør. Så lenge hun ikke blir syk, og det er «bare» etter andre dyr, så «greit».. Men jeg drar henne fra så fort jeg ser det, så da blir det bare små «smakebiter»

 

Jen får godbit, og raser avgårde i feil retning før jeg får summet meg.. er bra det er mye snø 😀

 

Senere på kvelden var det event, og jeg lærte en gang for alle hva som er hovedstaden i Australia. Det er ikke hverken Melbourne eller Sydney.. Det var loddtrekning med fin premie (cacher og TB), og servering av gløgg. Når man da tar med koselig selskap, så kan man si det var et vellykket event 😀

Det ble noen feilvurderinger i dag, hadde jeg tenkt meg om litt før et par av de, så hadde jeg kunne unngått de. Men det var ikke så alvorlig, var meg selv det gikk utover..
Jeg tok med Jen på tur etter jobb, og når jeg skulle gå av veien så oppdaget jeg at det hadde kjørt scooter der jeg skulle gå 😀 Da var det jo «vei» å gå på 😀 Så vi trasket i vei, på sporet. Det gikk ikke mange meter før jeg innså at dette ikke gikk så bra, jeg trakket gjennom! Var da vi burde ha snudd.. gjorde vi det? Niks. Det kunne jo hende at det gikk an litt lenger oppe.. det gjorde det ikke. Så vi slet oss fram i snøen, vil si jeg slet meg fram. Jen gikk oppå sporet uten problem. Jeg visste at litt lenger oppe så hadde Tore gått med truger i går. Og kom vi oss dit, da ble det lettere å gå, tenke jeg.. Det ble det ikke, jeg gikk gjennom snøen der også! Jeg vurderte å snu og gå ned igjen, men fant ut at hadde vi gått «så langt», ja da fikk vi bare fortsette litt til. Og til slutt var det ingen vits i å snu 😛
Men heldigvis kom vi oss etterhvert inn i tettere skog, og der var det ikke så mye snø. Og når vi skulle krysse en vei for å fortsette nedover, da gikk vi veien hjem igjen!

Jeg kjøpte torsk i helgen, som vi skulle ha til middag i dag, ser at noe er feil med beregningen min, 800 g torsk er kanskje litt mye til to voksne.. spesielt når man har bacon til.. Vel, man blir ihvertfall mett 😀

4 kommentarer om “Slutt på helgen, og start på ny uke

 1. Du går ikke tur i de snømengdene der med olabukser på, vel? Jeg hadde ikke gått uten enten varmedress eller «snowboard»-buksene mine!
  Og forresten…har dere snø, dere da? 😉

  Liker

  1. Joda, i dag gjorde jeg det, igjen! Jeg har brukt turbukse på flere turer nå, men i dag tenkte jeg meg ikke om. Var jo klissvåt til og med på lårene.
   Hehe, vi kommer til å ha snø til langt uti juni, det er jeg sikker på! Snør nå også..

   Liker

   1. Du må gi deg…du kommer til å bli kjempesyk en eller annen gang…
    Har snødd litt her i dag også, men det er så mildt at det legger seg ikke nevneverdig…0,5 cm kanskje.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..