Uten klær

Ny dag, ny tur 🙂
I dag var det så mildt at vi «måtte» på tur. Jen hadde på dekken til vi hadde gått oss varme, og da var det å kle av seg 😀 Så godt å kunne gå litt uten klær igjen for Jen.
Vi var ute nesten 2 1/2 time i dag! Men i morgen blir det en rolig ettermiddag og kveld tror jeg. Og så skal det bli kaldt igjen, så da blir det ikke så lange turer.

DSC_0532 (640x360)

Ikke så lett å beregne snømengden.. noen ganger tror jeg hun gjør det for moro også.

DSC_0552 (640x360)

DSC_0561 (640x360)

DSC_0562 (640x360)

DSC_0543 (640x360)

 

 


Jeg var hos frisøren i går, og oppdaget at jeg hadde egentlig veldig langt hår 😯

DSC_0489 (360x640)

Jeg var passe lei av alt håret, ja nesten alt da.. er jo greit å ha igjen litt 😀 Har bare klippet av og hatt samme frisyren lenge, så nå var jeg klar for litt mer forandring.
Jeg ble så fornøyd, håret er klippet mye på lengden, veldig mye. Og det er tynnet både «under» og «over».

_20180130_160158 (272x350)
Nå har jeg vasket håret selv, haha.. da ser det plutselig ikke slik ut lenger 😛 Frisøren brukte rettetang i går, noe som var veldig vellykket. Jeg har ikke tålmodighet til å rette ute hele håret, så da får det bare leve sitt eget liv 😛

 

Edit:
Måtte bare oppdatere med et bilde der det ikke er brukt rettetang..
DSC_0638 (363x450)

 


Ang Botox, er jo igjen et par dager før det har gått en uke.. Det jeg merker hittil er at det på en måte er litt stivt oppe i pannen, men må nesten kjenne etter, for å kjenne det. Ellers har jeg ikke merket hverken det ene eller andre. Ikke synes det noe om at jeg har tatt botox heller.
Blir veldig spennende etter fredag når det har gått en mnd, og senere i februar.. Jeg håper så at det vil fungere, spesielt når jeg har migrene flere dager etter hverandre.

 

 

 

4 kommentarer om “Uten klær

 1. Herlighet, som Nairo hadde elsket å bo i Skjåk! Det er vel det eneste jeg virkelig synes er dumt med å bo i et snøfattig område, han koser seg jo så innmari i snøen.
  Der ja, nå fikk jeg sett bildet skikkelig! Uvant! Men veldig fint 🙂

  Liker

  1. Det er morsomt når hunden liker snø slik, så er glad Jen liker snø 🙂 Hadde vært synd i henne om hun ikke likte snø..
   Men du kan jo ta med Nairo hit på en liten ferie 😀 😉
   Tror det er samme bilde som jeg sende ja, det andre på snap ble litt annerledes, med røde kinn 😛 Vi hadde gått 1 1/2 time da jeg tok bildet der vi snudde.

   Liker

   1. Tja, jeg har jo planer om et par feriedager i vinterferien, men jeg tror ikke jeg makter å ta den turen nå på vinteren gitt 😦 Ikke minst fordi jeg kjører piggfritt. Men kanskje en vakker dag? Nairo i langline oppover Aursjovegen hadde vært en opplevelse 🙂

    Liker

    1. Jeg er veldig glad for den veien kan du si, og veien bortover fra den der jeg har en serie cacher. Hadde blitt lite tur her i vinter om vi ikke hadde hatt de «veiene» Jeg er jo ikke så glad i å gå etter veien her, men jeg burde gått litt mer med Jen der, egentlig.
     Jeg håper å få til en dag med avspasering i vinterferien, slik at jeg får langhelg. Den blir innendørs i år, men ser veldig fram til langhelger i mai! Endelig blir det en fantastisk mai 😀 Håper bare været blir bra også.. Har ikke så mange planer enda, men blir garantert noe 🙂
     Ja er ikke bare bare vinterstid, med turen oppover, men det blir nok enklere etterhvert 🙂 Og nå har jo veien blitt kortere også, mellom Lillehammer og her.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..